Galen Pharm
Korpa

LIPO KOZMETIKA

C krem - za depigmentaciju i hidrataciju.Delovanje: Emolijentni krem sa C vitaminom i supstancama za depigmentaciju, štiti kožu od delovanja slobodnih radikala, pomaže sintezu kolagena, sprečava nastanak fleka i izbeljuje postojeće. Hidratiše kožu, omekšava je i čini baršunastom. Popravlja boju..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Čia hidrantni krem za normalnu i kombinovanu kožu, namenjen pre svega mlađoj i sredovečnoj populaciji.Delovanje: Čia seme sdrži proteine, vitamine A, B, B2, B3 i najbogatiji je prirodni izvor omega 3 masnih kiselina koje se nalaze u prirodi. Ima sposobnost da savršeno hidrira kožu, umanjuje crv..
871,18 RSD 989,98 RSD
Dermal krem - za negu aknozne kože.Delovanje: Blagi gel-krem koji efikasno rešava problem akni. Sadrži antibakterijske, keratolitičke, sebostatičke i protivupalne supstance kao što su: salicilna kiselina, rezorcinol, cink-oksid, etarsko ulje čajnog drveta, koloidni sumpor, biljni ekstrakti.Nači..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Hialuron krem - za intenzivnu negu suve i zrele kožeDelovanje: Hialuron krem je izrazito vlažan i masan krem za intenzivnu negu i hidrataciju. Pomaže u očuvanju mekoće i elastičnosti kože. Sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline, holesterola, ulja jojobe, liposoma, vitamina A, B, E, p..
792,00 RSD 900,00 RSD
Kalendula krem - sa fitokompleksomDelovanje: Blagi, herbalni, hranljivi krem idealan za negu osetljive, iritirane kože sklone dermatitisima. Deluje protiv upalno i ublažava crvenilo i svrab. Regeneriše oštećenu kožu zahvaljujući blagotvornom delovanju ulja nevena, kantariona i lavande. Deluje p..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Kavijar krem je luksuzni krem, optimalan za noćnu negu kože lica, čineći je mekom i elastičnom, dubinski je hraneći. Delovanje: Sadrži prirodne ekstrakte ikre i elastin, kompleks aktivnih supstanci iz dubine mora, kao i prirodni DMAE koji utiče na tonus mišića, pa je idealan za poboljš..
1.056,00 RSD 1.200,00 RSD
Lipokrem - revitalizujući krem sa lipozomima.Delovanje: Krem koji efikasno hrani i revitalizuje kožu zahvaljujući kompleksu aktivnih sastojaka i lipozomima koji omogućavaju njihovo prodiranje u dublje slojeve kože. Uspostavlja narušeni hidro-lipidni balans. Sadrži fosfolipide, amino kiseline, v..
660,00 RSD 750,00 RSD
Peptid krem - za intenzivnu negu i zatezanje kože.Delovanje: Bioaktivni krem sa peptidima graška i soje intenzivira metabolizam ćelija kože, čime je čini bolje toniranom, sjajnijom i prosvetljenom. Deluje preventivno, usporavajući proces starenja kože, ali i regenerativno jer podstiče sintezu k..
1.056,00 RSD 1.200,00 RSD
Bioaktivni antirid koji istovremeno štiti kožu, regeneriše je, podstiče metabolizam u dubljim slojevima, zateže i hidrira. Delovanje: Bogat je biljnim uljima i voskovima koji hrane i štite kožu od delovanja spoljašnjih faktora. Sfere sa koenzimom Q10, amino kiseline i vitamini zaštićeni u lipoz..
739,20 RSD 840,00 RSD
Q10 krem - sa bioaktivnim sferama.Delovanje: Bioaktivni polumasni krem, koji zahvaljujući sferama sa antioksidansima, štiti kožu od napada slobodnih radikala, usporava njeno starenje i zateže je. Deluje pre svega preventivno, ali istovremeno i regeneriše kožu. Sadrži prirodna biljna ulja i vosk..
950,40 RSD 1.080,00 RSD
Retinol krem - za regeneraciju kožeDelovanje: Bioaktivni krem sa retinolom u lipozomima intenzivno regeneriše kožu, usporava njeno starenje i ublažava sitnije bore, ožiljke i fleke. Deluje i preventivno i regenerativno jer podstiče sintezu kolagena. Sadrži prirodna biljna ulja i voskove koji hr..
1.056,00 RSD 1.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)