Galen Pharm
Korpa

LABORATOIRES GILBERT

Delovanje:A-CERUMEN olakšava uklanjanje cerumena i sprečava nagomilavanje čepova, a pakovanje u vidu ampula omogućava laku i bezbednu upotrebu.Mogu ga koristiti odrasli i deca starija od 6 meseci, za redovnu upotrebu kao alternativa pamučnih štapića za uši, koja olakšava uklanjanje cerumena (ušne ma..
899,25 RSD 1.021,88 RSD
Delovanje:Formulacija idealna za redovnu higijenu uha i za terapiju ceruminoznih čepova.Zahvaljujući surfaktantima nežno će očistiti ušni kanal i prevenirati nagomilavanje cerumena.Sve komponente su prirodnog porekla pa se može koristiti kod trudnica, dojilja i dece od 6 meseci.Način primene:Za omek..
899,25 RSD 1.021,88 RSD
Optiserum se preporučuje za uklanjanje bilo kakve nečistoće iz oka, za odrasle i decu stariju od 2 godine.Delovanje: Naše oči su svakodnevno izložene širokom spektru spoljašnjih napada. U kontaktu su sa atmosferskim zagađivačima, suvim vazduhom, proizvedenim sistemima klimatizacije ili grejanj..
822,52 RSD 934,68 RSD
Parasidose preparat za negu se oslobađa vaški i gnjida samo jednim nanošenjem od 15 minuta.Delovanje:Deluje tako što dovodi do gušenja opstruirajući respiratorne puteve. Pogodan za decu uzrasta od 3 meseca, trudnice i dojilje.Sastav: Biococidine, konzervans, parfem, pomoćne supstance .Bez parab..
1.104,54 RSD 1.255,16 RSD
Physiodose je sterilan fiziološki rastvor za čišćenje nosa i oka. Delovanje: Nežno pročišćava i vlaži nosne kanale za dnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Uklanja višak sluzi, nečistoće i iritirajuće materije iz nosnih kanala u slučaju zapušenog nosa i sekrecije. Čisti i vlaži oči i očne kapke. S..
27,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)