Galen Pharm
Korpa

KALTEX

KALTEX
Brend: KALTEX
Full-Spectrum Digest Support je jedinstvena formulacija za lakše varenje u kombinaciji sa biljnim ekstraktima čiji aktivni principi potpomažu razlaganje hrane. Delovanje:Pomaže olakšano varenje i sprečava simptome povezane sa sporim/lošim varenjem poput nadimanja, gasova i stomač..
1.333,20 RSD 1.515,00 RSD
Brend: KALTEX
Advanced Immune Complex doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i imunog sistema.Delovanje:Aktivne komponente od značaja za organizam doprinose poboljšanju zdravlja i jačaju njegov odbrambeni sistem.  N..
1.445,40 RSD 1.642,50 RSD
Brend: KALTEX
Advanced Libido tablete jačaju prokrvljenost krvnih sudova što omogućava bolje funkcionisanje svakog organa u telu. Obnavlja energiju, vitalnost i plodnost, povoljno deluje na perifernu cirkulaciju i seksualnu moć, na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, ..
1.320,00 RSD 1.500,00 RSD
Brend: KALTEX
Ultra Energy je namenjen za efikasno podizanje energije i psihofizičkog fokusa.Delovanje:Kapsule koje smanjuju umor, iscrpljenost i razdražljivost, poboljšavaju kardiovaskularno zdravlje, cirkulaciju i radnu sposobnost celog organizma, pomažu u očuvanju funkcije nervnog sistema, poboljšavaju koncent..
1.386,00 RSD 1.575,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)