Galen Pharm
Korpa

JADRAN GALENSKI LABARATORIJ

Sastav: Jedna kapsula sadrži 100 mg suvog ekstrakta crvene deteline (Trifolium pratense L.) standardizovanog na 40% izoflavona.Kome su namenjene FEMINAL® kapsule?Namenjene su ženama pre, za vreme i neposredno nakon menopauze, kao efikasna pomoć za ublažavanje tegoba: potištenost, glavobolja, nesanic..
1.114,20 RSD 1.266,14 RSD
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
923,42 RSD 1.049,34 RSD
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.257,29 RSD 1.428,74 RSD
Lactogyn intimni sapun je namenjen za svakodnevnu negu i higijenu intimnog područja. Delovanje: Ekstrakti kamilice i nevena,mlečna kiselina,pružaju svakodnevnu negu ,čuvaju prirodnu mikrofloru i optimalni pH vaginalnog područja.Sastav: Ekstrakt kamilice i nevena, mlečna kiselinaNa..
975,48 RSD 1.108,50 RSD
Lactogyn vraća ravnotežu vaginalne flore i stoga na prirodan način pomaže u održavanju urogenitalnog zdravlja.Delovanje: Simptomi kao što su peckanje, svrb u intimnom području i vaginalni sekret predstavljaju probleme koji su poznati velikom broju žena. Mogu biti povezani s narušenom ravnotežom..
1.428,74 RSD
Delovanje:za hidrataciju vaginalne sluzokožekod infektivnih i upalnih stanja vagine kod nespecifične suvoće vagine i suvoće povezane s atrofičnim vaginitisomMože se koristiti:kao pomoćna terapija uz antibiotik ili antimikotikkod bakterijske vaginozekod vaginalne suvoćenakon operativnih zahvatakod ne..
1.360,71 RSD 1.546,26 RSD
AQUA MARIS SPREJ CLASSIC sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana sa prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način. Delovanje:AQUA MARIS SPREJ CLASSIC je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama, kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkci..
510,07 RSD 579,63 RSD
Preporučuje se kao dodatak ishrani u stanjima povećane potrebe za unosom vitamina C i cinka.Delovanje: Vitamin C i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj funkciji imunog sistema.Cink takođe doprinosi normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnoj sintezi DNK i pr..
409,20 RSD 465,00 RSD
Folinova je efikasan i bezbedan dodatak ishrani koji pomaže otklanjanju poremećaja povezanih sa sindromom policističnih jajnika (PCOS) jedinstvenog sastava sa mio-inozitolom, folatom, cinkom, selenom, vitaminima C, E, B6, B12 i D3.Delovanje: Reguliše hormonski balansStimuliše ovulacijuSmanjuje malja..
1.518,00 RSD 1.725,00 RSD
Lactogyn gel uklanja suvoću materice i intimnog područja.Delovanje:Nanošenjem Lactogyn gela uklanja se suvoća i neugodnost prilikom polnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva. Lactogyn gel mogu koristiti i muškarci, može se naneti na prezervativ ili koristiti za olakšavanje um..
950,15 RSD
Sastav:LGG® i BB-12® žive bakterijske kulture.Način primene:Deca od rođenja kao dodatak ishrani:• kod proliva 6 kapi dnevno, dok traju smetnje, a zatim nastaviti po 6 kapi dnevno u toku najmanje 2 nedelje.• kod primene antibiotika uzimati 6 kapi dnevno dok traje lečenje antibioticima i nedelju dana ..
975,06 RSD 1.108,02 RSD
Sastojci: Bakterijske kulture: Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium BB-12®.Namena: Dodatak ishrani za obnavljanje crevne mikroflore.Način primene:Odrasli kao dodatak ishrani kod:• proliva 2-3 kapsule dnevno, dok traju smetnje• alergijskih manifestacija 2 kapsule dnevno dok traju smetnje, ..
647,16 RSD 735,41 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)