Galen Pharm
Korpa

HIPP

HIPP
Brend: HIPP
Početna formula za odojčad do 6. meseca.Svojstva:po uzoru na majčino mleko izuzetno zasitno važna dijetalna vlakna (GOS) iz laktoze Prirodni probiotik - prirodna Lactobacilus kultura LCP-Dugolančana višestruko nezasićene masne kiseline (Omega 3&6masne kiseline)u obliku u ..
1.151,32 RSD
Brend: HIPP
Početna formula za odjčad do 6.meseca.Svojstva:Pogodno za posebnu dijetetsku namenu za odojčad kada se ne doje ili se dohranjuju, od rođenja Organski proizvod Sadrži bitne hranjive materije Sa dugolančanim višestruko nezasićenim masnim kiselinama LCPs (Omega 3&6) Bez glutena ..
1.003,61 RSD
Brend: HIPP
Prelazno mleko za odojčad,od 6.meseca.HiPP Combiotik® po ugledu na prirodu, sa: važnim vlaknima (GOS*)  prirodnim mlečnokiselinskim kulturama  omega-3  Galakto-oligosaharidima - dobijeni iz laktozeSvojstva:za zdrav razvoj idealan za prehranu beba n..
1.151,36 RSD
Brend: HIPP
Prelazno mleko za odojčad,od 6.meseca.Svojstva:idealan za prehranu beba na mešovitoj ishrani prirodne omega 3 masne kiseline iz organske proizvodnje bez glutena prirodni kalcijum Važni hranjivi sastojci za rast i razvoj Visoko kvalitetan protein iz organski proizvedenog mleka ..
892,09 RSD
Brend: HIPP
HiPP Natal čaj za dojilje sadrži izabranu mešavinu biljaka kao što su kim, komorač i anis, za koje se već dugo zna da stimulišu stvaranje mleka.Sastav: dekstroza, maltodekstrin, ekstrakt matičnjaka 1,3%, prirodna aroma limunske trave, ekstrakt koprive 1%, ekstrakt komorača 0,1%, ekstrakt ždravl..
888,81 RSD 1.010,01 RSD
Brend: HIPP
Kombinacija voća i žitarica za bebe od 6.meseca:Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima) Bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje Bez dodatka veštačkih boja i konzervansa (u skladu sa zakonom) Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kv..
231,85 RSD 331,21 RSD
Brend: HIPP
Voćna kašica za bebe od 6.meseca:Bez dodatka šećera (šećer je prirodno sadržan u ovim sastojcima) Bez dodatka aroma, mlečnih proizvoda i sredstava za zgušnjavanje Bez dodatka veštačkih boja i konzervansa (u skladu sa zakonom) Pažljivo pripremano radi očuvanja najboljeg kvaliteta i ukusa..
187,87 RSD 268,39 RSD
Brend: HIPP
Kašica za bebe od 5.mesesca:bez dodatka soli bez dodataka aroma i sredstava za zgušnjavanje bez konzervanasa i veštačkih boja sastojci pažljivo kuvani na pari sa omega-3 masnim kiselinama iz organski proizvedene uljane repice,važnih za razvoj nervnih ćelija bogat beta-karotenom ( pr..
221,22 RSD 316,03 RSD
Brend: HIPP
Namenjen oralnoj rehidrataciji i nadoknadi elektrolita.Opis:Hipp sok Ors ne sadrži mlečne proteine, laktoze i glutena. Proizveden je od prirodnih sastojaka i namenjen za oralnu rehidrataciju odojčadi starije od 4. meseca u slučaju proliva i povraćanja. Način primene: Preporuka je da se upotrebljava ..
206,09 RSD 294,41 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)