Galen Pharm
Korpa

GREEN MEDIC

GREEN MEDIC
Brend: GREEN MEDIC
Delovanje:Libido Strong predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za brzo dejstvo i trenutno jaču erekciju. Namenjen je muškarcima koji imaju problem sa potencijom, održavanjem erekcije i osobama koje pate od preuranjene ejakulacije. Zbog veoma izraženog, trenutno moćnog dejstva uzima se 30-45 minuta..
699,60 RSD 795,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
Delovanje:Libido povoljno utiče na seksualnu funkciju i opšte zdravstveno stanje. Poboljšava izdržljivost organizma, jača koncentraciju i pažnju, povoljno deluje na perifernu cirkulaciju i seksualnu moć.Povećava kvalitet erekcije tokom seksualnih aktivnosti i podržava dugoročno erektilno zdravlje.Po..
1.056,00 RSD 1.200,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
Delovanje:Formulacijom stimulišućih i opuštajućih sastojaka podstaknuta je cirkulacija, odnosno prokrvljenost genitalija i pojačana osetljivost koja povećava želju i pomaže da se ostvari veći užitak. Upotreba Femax-G dovodi do nadolaženja krvi u genitalije i na taj način organizam opušta supstance k..
1.254,00 RSD 1.425,00 RSD
Brend: GREEN MEDIC
Delovanje:Prostanea je prirodni preparat najkompleksnijeg sastava čija je uloga očuvanje i održavanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema.Sadrži više biljnih sastojaka i kao takav preparat veoma efikasno ublažava tegobe koje izaziva uvećana prostata, koju prate urinarne tegobe kao što su bol..
1.103,52 RSD 1.254,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)