Galen Pharm
Korpa

ESENTICO

ESENTICO
Brend: ESENTICO
Delovanje: Prostatyn je dijetetski dodatak ishrani namenjen očuvanju zdravlja prostate. Ponosno ističemo da sadrži idealno uravnoteženu količinu odabranih komponenti prirodnog porekla, tako da je potpuno siguran po zdravlje. Aktivni principi komponenti koje ulaze u sastav ovog preparata imaju sled..
614,25 RSD 682,50 RSD
Brend: ESENTICO
Maxxes tableta je dijetetski suplement nastao pažljivom odabranom kombinacijom lekovitih biljaka koje su od davnina poznate kao moćni afrodizijaci i adaptogeni.Delovanje: Poboljšava seksualne funkcije muškarca. Pomaže u terapiji erektilne disfunkcije. Preporučuje se kod prerane ejakulacije...
498,15 RSD 553,50 RSD
Brend: ESENTICO
Vitamin B17 prisutan je u prirodi u više od 1200 jestivih biljaka koje su rasprostranjene širom sveta. Iako je izolovan iz gorkog badema, najveća količina ovog vitamina nalazi se u košticama kajsija. Takođe, prisutan je u košticama badema, oraha, breskve, nektarine, trešnje, šljive, semankama jabuke..
2.161,05 RSD 2.401,17 RSD
Brend: ESENTICO
Preporučuje se kod:  Prevencije ateroskleroze i kardiovaskularmh oboljenja   Dopune terapije povišenog krvnog pritiska   Smanjenja rizika srčanog i moždanog udara   Ublažavanja tegoba loše cirkulacije   Regulisanja nivoa holesterola i triglicerida   Por..
997,65 RSD 1.108,50 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)