Galen Pharm
Korpa

DIETPHARM

DIETPHARM
Brend: DIETPHARM
Delovanje:Makulin® Blue Protect je dodatak ishrani za zaštitu očiju s borovnicom, cinkom, FloraGLO luteinom i zeaksantinom.Antocijani iz borovnice doprinose normalnoj funkciji mrežnjače i stabilizaciji nivoa kolagena u rožnjači. Borovnica ima i am+ntioksidativna svojstva i doprinosi očuvanju zdravlj..
1.500,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Makulin kapsule sadrže svetski poznati FloraGlo lutein čija je delovanje klinički ispitano. Uz optimalnu količinu FloraGlo luteina, sadrži i zeaksantin pa tako osigurava najvažnije prirodne karotenoide neophodne za održavanje potrebne količine očnog pigmenta, odgov..
917,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Kapsule Makulin plus su dodatak ishrani za zaštitu vida.Delovanje:  Kapsule Makulin® plus kao dodatak ishrani preporučujemo starijim licima za prevenciju nastanka katarakte (očne mrene) i usporavanje razvoja makularne degeneracije. Korisne su kod lica s izraženim ..
1.282,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema za vreme i nakon fizičkih aktivnosti,u slučaju virusnih i bakterijskih infekcija organizma.Vitamin C može povećati apsorpciju gvožđa. Preporučuje se oprez kod pacijenata na terapiji a..
640,98 RSD 728,39 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje: Koristi se za jačanje otpornosti organizma. Kao dodatak ishrani savetuje se osobama sa povećanim metaboličkim potrebama ( sportisti,osobe podložne čestim infekcijama,osobama koje se jednolično hrane ili su na restriktivnim dijetama,u slučajevima čestog uzimanja lekova,osobama koje rade t..
662,61 RSD 752,97 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:Ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja. DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim perfomansama.Sastav:DHA  250mg Ekstrakt lista ginka  60mg Niacin 10mg Pant..
931,76 RSD 1.058,82 RSD
Brend: DIETPHARM
Hemero Protect je krem za olakšavanje tegoba sa hemoroidima.Delovanje: Aktivni sastojci u kremu Hemero Protect smanjuju bolove i zapaljenje i podstiču zaceljivanje u slučaju spoljnih i unutrašnjih hemoroida.Beta-glukan ubrzava epitelizaciju i stvaranje kolagena što doprinosi bržem zaceljiv..
697,88 RSD 793,04 RSD
Brend: DIETPHARM
Vrlo neugodne klimakterične tegobe kao navale vrućine često praćene povećanim znojenjem, lupanjem srca, razdražljivosti, nesanicom i depresijom posledica su popuštanja funkcije jajnika.Delovanje: Ekstrakt izdanka biljke Cimicifuga racemosa pokazuje blago estrogeno delovanje te dovodi do sm..
619,63 RSD 704,12 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje: Za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom elektrolita i vode. Rehidromiks® se primenjuje kod rehidratacije, u prevenciji dehidratacije i održavanju hidratacije kod odojčadi, dece i odraslih.Način primene: Priprema rastvora: Sadržaj kesice rastvorite u 250 ml prokuvane i na sobnu ..
418,04 RSD 475,04 RSD
Brend: DIETPHARM
UroProstal kapsule su dodatak ishrani s ekstraktima plodova sabal palme i korena koprive, cinkom, likopenom i selenom.Delovanje: Ekstrakti sabal palme i korena koprive doprinose normalnoj funkciji prostate i mokraćnih puteva. Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.Način primene:..
1.125,61 RSD 1.279,10 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani s indijskim tamjanom, vitaminom C, cinkom, manganom i selenom.Delovanje:Indijski tamjan doprinosi održavanju normalne pokretljivosti zglobova.Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice.Cink i mangan doprinose održavanju normalnom stvaran..
2.311,32 RSD 2.626,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Kapsule Glukozamin sulfat su dodatak ishrani za kosti i zglobove. Sposobnost organizma da stvara glukozamin s godinama se smanjuje, što se neposredno povezuje s povećanom sklonošću različitim mehaničkim povredama zglobnih struktura i njihovim degenerativnim promenama.       ..
798,49 RSD 907,38 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje: Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su alkil-gliceroli omega-3 masnih kiselina Immuno Shark kapsule su izuzetno koristan proizvod, koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, sman..
555,77 RSD 694,71 RSD
Brend: DIETPHARM
Delovanje:IMUNO C D je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor antioksidanata vitamina C i cinka, kao i vitamina D.Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.Vitamin D je ..
504,00 RSD 630,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Kondroin forte tablete,dijetski dodatak svakodnevnoj ishrani,sadrži kondroitin sulfat iz hrskavice morskog psa i glukozamin sulfat.Delovanje: Preporučaju se kod degenerativnih i reumatskih promena na zglobovima, kod otežane pokretljivosti, bolova i njihove ukočenosti. Preporučaju s..
1.089,86 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 22 (2 strana)