Galen Pharm
Korpa

CUMLAUDE

Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Intimni gel namenjen za spoljnu upotrebu, sa umirujućim, zaštitnim i balansirajućim delovanjem, indikovan u slučajevima prekomernog razvoja lokalne mikrobne flore.Aktivne supstance:Hijaluronska kiselina - formira elastičan, otporan i mekan film na nanetoj regiji dajući pritom  produ..
1.976,04 RSD 2.245,50 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Intimna pena za održavanje higijene sa zaštitnom ulogom, takođe indikovana u slučajevima prekomernog razvoja lokalne mikrobne flore,  tokom trudnoće, posle porođaja, menstruacije i posle seksualnih odnosa. Štiti kožu i sluzokožu.Aktivne supstance:Hlorheksidin - antimikrobno dejstvo i..
1.729,33 RSD 1.965,15 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Vaginalne ovule sa zaštitnim, rebalansirajućim, emolijentnim i lubrikantnim dejstvom, indikovane u simptomatskom lečenju vulvovaginalnih poremećaja koje karakterišu svrab, pečenje i nelagodnost.Aktivne supstance - Proizvod deluje kroz stvaranje zaštitnog filma na vaginalnoj sluzokoži, za..
2.199,38 RSD 2.499,30 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Nežan gel za intimno čišćenje pogodan za svakodnevnu žensku higijenu, sa zaštitnim i hidratantnim svojstvima. Njegov kiseli pH poštuje fiziološki pH kože i osetljive sluzokože.Aktivne supstance:Hijaluronska kiselina - formira elastičan, otporan i mekan film na nanetoj regiji dajući pritom..
1.630,07 RSD 1.852,35 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Intimna krema sa dugotrajnim zaštitnim, hidratantnim i umirujućim delovanjem. Indikovano u slučajevima suvoće spoljašnjih genitalija. Obogaćena hijaluronskom kiselinom i umirujućim aktivnim sastojcima prirodnog porekla, pruža optimalnu lagodnost i hidrataciju.Aktivne supstance:Hijaluro..
2.673,92 RSD 3.038,55 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Lubripiu uljano mleko je sredstvo za održavanje intimne higijene, posebno indikovano u slučajevima suvoće spoljašnjih genitalija izazvanih predmenstrualnim periodom, stresom, upotrebom oralnih kontraceptiva i/ili farmakološkim tretmanima.Hijaluronska kiselina - formira elastičan, otporan ..
2.199,38 RSD 2.499,30 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Vaginalne ovule protiv suvoće vagine. Sa lubrinaktnim, hidratantnim i umirujućim delovanjem, vraćaju lagodnost čak i u slučaju kontinuiranog svraba i peckanja. Formiraju lubrikantno-zaštitni film obogaćen hijaluronskom kiselinom, a njihova emolijentna ulja štite vaginalnu sluzokožu i d..
2.768,57 RSD 3.146,10 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Intimni gel se preporučuje u slučaju suvoće i nelagodnosti koji održava spoljašnju genitalnu regiju hidriranom. Pogodan kod od žena kod kojih su prisutni simptomi suvoće intimne regije koji rezultuju bolnim seksualnim odnosima.Aktivne supstance:Hijaluronska kiselina - formira elastičan, o..
1.842,59 RSD 2.093,85 RSD
Brend: CUMLAUDE
Delovanje:Gel-krema sa svežom, tečnom i brzoupijajućom teksturom, posebno formulisana da spreči starenje i gubitak tonusa spoljašnjih genitalnih organa i ženske vulvo-perinealne oblasti tokom perioda pre i posle menopauze i posle porođaja. Takođe idealan kao koadjuvans u post-hirurškom tretmanu pod..
4.195,49 RSD 4.767,60 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)