Galen Pharm
Korpa

BIOMIN

Brend: BIOMIN
Alfathion je dodatak ishrani sa alfa-lipoinskom kiselinom i vitaminom B6.Namena: kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekataspondiloze i dijabetesne neuropatijevirusnih i bakterijskih  infekcijaNačin primene:Odrasli i deca uzrasta iznad 14 godina: Jednom do dva puta dnevno p..
1.125,00 RSD
Brend: BIOMIN
Delovanje:Uticaj DACOM D3 vitamina na:Mišićno skeletni sistem:-reguliše metabolizam kosti, nivo fosfora i kalcijuma u krvi, remodeliranje kosti , reguliše sekreciju PTH.-povoljno utiče na povećanje misićne mase i snage, aerobnog kapaciteta te skraćuje vreme potrebno za oporavak mišića. -kod mijelopa..
772,00 RSD
Brend: BIOMIN
Delovanje:Veliki je uticaj vitamina K2 na celokupni organizamOsteokalcin je belančevina zavisna od vitamina K2, nakon sinteze on je u neaktivisanom obliku. Vitamin K2 aktivira osteokalcin, koji je u aktiviranom stanju sposoban da ugradi kalcijum u kosti. Vitamin K2 je neophodan za sintezu Matriksnog..
1.263,00 RSD
DACOM VITAMIN D3 2000IJ+K2 60MCG KAPSULE A30
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -20 %
Brend: BIOMIN
Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u novembru 2023. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja ne budu rasprodate. Važno je napomenuti da se ovde radi o rasprodaji koja obuhvata lager svih naših apoteka na teritoriji cele Srbije, pa postoji..
1.010,40 RSD 1.263,00 RSD
Brend: BIOMIN
Delovanje:D vitamin spada u grupu liposolubilnih vitamina iako je zapravo hormon po mnogim karakteristikama kao što su hemijska struktura, sinteza u organizmu, regulacija sinteze, postojanje receptora, plejotropni efekti. Spada u grupu steroida kao i polni hormoni, mineralokortikoidi i glikokortikoi..
1.404,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)