Galen Pharm
Korpa

BIOMELEM

BIOMELEM
Brend: BIOMELEM
Biošampon activ plus za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i kompleks prirodnih bioaktivnih materija.Delovanje: Promena iz korena- Biošampon deluje preko kože glave na folikul dlake: pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, ojačava dlaku od korena..
358,50 RSD
Brend: BIOMELEM
Delovanje:CRVENA ZVEZDA ŠAMPİON ZAKOSU I TELO - šampon za kosu i gel za tuširanje sa intenzivnom parfemskom notom “šampion“. Ne sadrži etoksilovane supstance, sulfate, parabene i silikone. Ekstra blaga formula obogaćena organskim materijama i uljem pamuka predstavlja odličnu negu za Vašu kosu i kožu..
885,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Delovanje:PARTIZAN ŠAMPİON ZAKOSU I TELO - šampon za kosu i gel za tuširanje sa intenzivnom parfemskom notom “šampion“. Ne sadrži etoksilovane supstance, sulfate, parabene i silikone. Ekstra blaga formula obogaćena organskim materijama i uljem pamuka predstavlja odličnu negu za Vašu kosu i kožu.Nači..
885,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Biošampon sa nevenom za svakodnevno pranje kose za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks nevena, hajdučke trave, zelenog čaja, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše, jača dlaku i koren kose.De..
348,00 RSD
Brend: BIOMELEM
Delovanje: Revitabion-R 10000 reaktivira matične ćelije folikula dlake za neverovatan rast kose. Sprej sadrži najkvalitetnije klinički ispitane, prirodne i brižljivo odabrane aktivne sastojke koji regulišu sve funkcije kože glave delujući na koren (folikul) dlake i dokazano inicira rast nove kose i..
4.462,92 RSD 5.071,50 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)