Galen Pharm
Korpa

BEBELAC

BEBELAC
Brend: BEBELAC
DIJETETSKI PROIZVOD Početno mleko za odojčadOd rođenja do 6 meseci Bebelac 1 PreciNutri je kompletna formula za odojčad, posebno osmišljena da ispuni sve nutritivne zahteve bebe u toku prvih 6 meseci njenog života. Nakon navršenih 6 meseci preporučuje se da Bebelac 1 postepeno zamenite sa ..
737,00 RSD
Brend: BEBELAC
DIJETETSKI PROIZVODPrelazno mleko za odojčad6 – 12 meseciBebelac 2 PreciNutri  je formula za dohranu s hranljivim sastojcima koji su potrebni bebi za zdrav rast i razvoj, pogodna da se koristi od 6. meseca nadalje, kao deo uravnotežene i mešovite ishrane. Nakon navršenih 12 meseci preporučuje s..
737,00 RSD
Brend: BEBELAC
DIJETETSKI PROIZVODPrelazno mleko od 12 meseci nadaljeBebelac 3 PreciNutri je nutritivno izbalansirana formula koja maloj deci obezbeđuje hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. Pogodna je za malu decu stariju od 12 meseci i treba da bude deo uravnotežene mešovite ishrane.Bebelac 3 Prec..
726,39 RSD 825,44 RSD
Brend: BEBELAC
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneZa odojčad i malu decu sa intolerancijom na laktozuBebelac FL sadrži sve hranljive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj vašeg odojčeta/malog deteta. Laktozna intolerancija često se najpre manifestuje dijarejom i nadutošću. Upotreba mlečne for..
814,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)