Galen Pharm
Korpa

BAUSCH&LOMB

BAUSCH&LOMB
Brend: BAUSCH&LOMB
Artelac ectoin kapi se koriste u terapiji i prevenciji alergijskih simptoma konjunktivitisa.Vlaže i umiruju nadražene oči.Delovanje: Sa prirodnim sastojkom ektoinom 2% i hijaluronskom kiselinom, kapi smanjuju upalu i ublažavaju alergijske simptome kao što su:svrabsuzenje  iritacija   ..
1.491,60 RSD 1.695,00 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
Artelac noćni gel pruža dodatnu zaštitu od uporno iritiranih, suvih, peskavih, bolnih očiju tako što umiruje i ublažava simptome suvog oka.Delovanje: Artelac Nighttime Gel predstavlja kombinaciju agenasa, namenjen osobama sa suvim očima (hronična disfunkcija suza). Gel ima cilj da pruži trajnu hidr..
1.214,40 RSD 1.380,00 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
Artelac Rebalance obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju. Za suve, umorne i iritirane oči.Delovanje:Artelac Rebalance je dizajniran za dnevnu upotrebu. Pruža dugotrajnu hidrataciju, bez zamućenja vida. Njegova jedinstvena formula pomaže u obnavljanju suznog filma.Proizvod je hipotoničan, umiruje oko tako..
1.391,94 RSD 1.581,75 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
Delovanje:Artelac® Splash MDO® je idealan proizvod za momentalno umirivanje i hidrataciju suvih očiju izazvanim faktorima sredine. Ovaj proizvod osvežava i smiruje suve oči i umiruje simptome kao što su iritacija, umor, suvoća ili čak prekomerno suzenje očiju. Inovativni multidozni sistem bez konzer..
1.056,53 RSD 1.200,60 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
Boston Advance rastvor za čišćenje se koristi za čišćenje kontaktnih sočiva od fluoro silikon akrilata i silikon akrilata pre čuvanja u toku noći (kada se vrši potapanje, kvašenje i dezinfekcija). Nejonski aktivni površinski sistem Boston Advance rastvora za čišćenje efikasno uklanja naslage lipida ..
911,06 RSD 1.035,30 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
Boston Advance Comfort Formula rastvor za čuvanje sadrži patentirani multipolimerni zaštitni komfort sistem koji obezbeđuje umirujuće dejstvo na oko stvaranjem kvašljive površine sočiva. Održava kvašljivost sočiva tokom celog dana i tako smanjuje trenje između sočiva i rožnjače i sočiva i očnog kapk..
926,77 RSD 1.053,15 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
Boston Simplus je višenamenski rastvor u jednoj bočici nudi optimalnu lakoću upotrebe. Ovaj rastvor za svakodnevno održavanje gaspropustljivih kontaktnih sočiva je namenjen za čišćenje, dezinfekciju, uklanjanje proteina i čuvanje gaspropustljivih kontaktnih sočiva.Ovaj rastvor nudi vis..
942,48 RSD 1.071,00 RSD
BOSTON SIMPLUS 120ML
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -20 %
Brend: BAUSCH&LOMB
Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u junu 2024. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja ne budu rasprodate. Važno je napomenuti da se ovde radi o rasprodaji koja obuhvata lager svih naših apoteka na teritoriji cele Srbije, pa postoji mog..
785,40 RSD 981,75 RSD
Brend: BAUSCH&LOMB
ReNu Multiplus je rastvor za kompletno održavanje mekih kontaktnih sočiva. Izuzetno efikasno čisti i ispira sočiva na osnovu svoje jedinstvene formule.Sastav:Poloxamine (uklanja lipide i naslage iz okruženja i povećava vlažnost) Hydranate (uklanja proteine i depozite koji su se vre..
1.178,10 RSD 1.338,75 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)