Galen Pharm
Korpa

AMER PROM

AMER PROM
Brend: AMER PROM
Služi za uživanje i bogat je bioflavonoidima. Dijetetski proizvod osmišljen da kompenzuje odsustvo aktivnih principa korisnih u svakodnevnoj ishrani.Delovanje: Antioksidant. Dobar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide. Koristi se u prevenciji i lečenju svih v..
255,00 RSD
Brend: AMER PROM
Izuzetno delotvorna kod terapije spoljašnjih hemoroida i drugih zapaljenskih procesa na koži. Sadrži ekstrakt Amer čaja koji skraćuje period povlačenja hemoroida na samo nekoliko dana. Nakon aplikacije prestaju bol, svrab i peckanje.Delovanje:Akutna i hronična upala spoljnjih hemoroida ..
883,50 RSD
Brend: AMER PROM
Jedinstvena formula sastojaka polena i lekovitog bilja koja omogućava normalan protok mleka u dojkama kod majki dojilja.Preporučuje se kod:  Zapaljenskih procesa dojki kod majki dojilja   Kod zastoja mleka u dojkamaNačin primene: Dojke mazati melemom nakon podoja (nekol..
1.088,47 RSD 1.236,90 RSD
Brend: AMER PROM
Dijetetski proizvod namenjen higijeni nosa, spravljen od lekovitog bilja.Delovanje:Kapi AMER SN predstavljaju koncentrovanu smešu ekstrakata sedam vrsta lekovitog bilja koje svojim sinergističkim dejstvom otklanjaju tegobe izazvane akutnom i hroničnom upalom sinusa.Sastav:Sadrži ekstrakte: Hypericum..
924,00 RSD 1.050,00 RSD
Brend: AMER PROM
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uroge-nitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betaino..
795,15 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)