Galen Pharm
Korpa

ALCON

Brend: ALCON
Opti-free express je višenamenski rastvor za dezinfekciju koji osigurava čistoću i udobnost sočiva. Obezbeđuje dezinfekciju,čišćenje,ispiranje,vlaženje i čuvanje kontaktnih sočiva.Sastav: Opti-free je sterilan,puferovan,izotoničan vodeni rastvor koji sadrži: natrijum-hlorid,sorbitol,dinatrijum-..
1.122,00 RSD 1.275,00 RSD
Brend: ALCON
Systane balance kapi za vlaženje oka su lubrikantni proizvod na bazi lipida za terapiju suvog oka. Podmazuju površinu oka,dopunjuju i stabilizuju lipidni sloj suznog filma i smanjuju prekomerno isparavanje suza. Ove kapi obezbeđuju dugotrajno olakšanje od simptoma suvog oka kao što su peckanje i iri..
1.505,43 RSD 1.710,72 RSD
Brend: ALCON
Systane gel drops lubrikantni gel za oči je pogodan za primenu tokom dana i tokom noći i obezbeđuje olakšanje kod umerenih do teških simptoma suvog oka. Formulacija je posebno osmišljena da podmazuje i čuve površinu oka,štiteći je od daljeg oštećenja.Delovanje: Systane gel drops je terapija za ..
1.298,88 RSD 1.476,00 RSD
SYSTANE GEL DROPS 10ML
KRATAK ROK - DO ISTEKA ZALIHA -50 %
Brend: ALCON
Artikal je na popustu zbog toga što mu rok trajanja ističe u aprilu 2024. godine. Ova akcija će trajati sve dok zalihe artikala sa kraćim rokom trajanja ne budu rasprodate. Važno je napomenuti da se ovde radi o rasprodaji koja obuhvata lager svih naših apoteka na teritoriji cele Srbije, pa postoji m..
912,00 RSD 1.824,00 RSD
Brend: ALCON
Systane kapi za vlaženje oka se koriste u terapiji suvog oka za privremeno olakšanje od peckanja i iritacije izazvanih suvoćom oka.Sastav:Polietilen glikol 400 Propilen glikol Hidroksipropil guar Borna kiselina Kalcijum-hlorid Magnezijum-hlorid Kalijum-hlorid Natrijum-hlorid..
924,00 RSD 1.050,00 RSD
Brend: ALCON
Systane ultra kapi za oči se koriste u terapiji suvog oka za privremeno olakšanje od peckanja i iritacije izazvanih suvoćom oka.Delovanje: Systane ultra se mogu koristiti za podmazivanje i vlaženje dnevnih kontaktnih sočiva,kontaktnih sočiva za produženo nošenje i jednokratnih silikonskih hidro..
1.478,40 RSD 1.680,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)