Galen Pharm
Korpa

Boginje

Brend: PHARMANOVA
Cinkova pasta sadrži cink oksid i talk koji svojim zajedničkim dejstvom na mestu primene dovode do upijanja sekreta obolele kože i zasušivanja manjih rana. Zbog takvog efekta Cinkova pasta se primenjuje kao pomoć kod herpesa, ekcema i drugih kožnih promena nastalih kao posledica bakterijskih ili vir..
281,16 RSD 319,50 RSD
Brend: HAMAPHARM
DotSpot pena za hlađenje  se koristi za brzo ublažavanje svraba i iritacije kod ovčijih boginja te sprečavanju stvaranja ožiljaka zbog češanja. Delovanje:DotSpot pena za hlađenje pomaže u sprečavanju stvaranja ožiljaka zbog češanja. Pažljivo osmišljena kombinacija delujućih sastojaka alant..
1.452,00 RSD 1.650,00 RSD
Brend: POXCLIN
Ovčije boginje (takodje varičele) su akutna infektivna bolest, koja se obično javlja kod male dece. Bolest izaziva virus Varicella zoster. Glavni i najdosadniji simptom koji prati ovčije boginje je osip koji svrbi. Javlja se kao crvene tačkice, koje se ubrzo šire u male plikove. Vrh plika se lako s..
842,55 RSD 957,44 RSD
Brend: ESENSA
CinkDerm pasta sadrži cink oksid i talk koji svojim zajedničkim dejstvom na mestu primene dovode do upijanja sekreta obolele kože i zasušivanja manjih rana. Zbog takvog efekta CinkDerm pasta se primenjuje kao pomoć kod herpesa, ekcema i drugih kožnih promena nastalih kao posledica bakterijskih ili v..
277,20 RSD 315,00 RSD
Brend: HEMOFARM
Ovčije boginje ili Varičela je naročito zarazna dečija bolest koju uzrokuje Varicella zoster virus, od koje najčešće oboljevaju deca. Karakteriše ga blago povišena temperatura, osip na koži i svrab. Ovaj osip se najpre javlja u vidu crvenih tačkica u predelu grudnog koša i na stomaku a zat..
759,00 RSD 862,50 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)