Galen Pharm
Korpa

BILAX D KAPSULE A30

BILAX D KAPSULE A30
BILAX D KAPSULE A30
Opis
Delovanje:Bilax D je dodatak ishrani koji pomaže fiziološku funkciju i pražnjenje debelog creva. Sadrži standardizovani suvi ekstrakt kore krušine u..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

679,80 RSD

Cena u apotekama: 772,50 RSD

Vaša ušteda: 92,70 RSD

Delovanje:
Bilax D je dodatak ishrani koji pomaže fiziološku funkciju i pražnjenje debelog creva. Sadrži standardizovani suvi ekstrakt kore krušine u količini koja odgovara 9 mg glukofrangulina A i 6 mg etarskog ulja kima, po kapsuli. Aktivni sastojci kore krušine, antrahinonski glikozidi, deluju laksantno putem dva različita mehanizma: sa jedne strane ovi sastojci stimulišu pokretljivost debelog creva što dovodi do ubrzanog prolaska crevnog sadržaja, a sa druge, regulisanjem prometa metabolita kroz zid creva, dovode do povećanja količine vode u crevima, što omekšava stolicu. Etarsko ulje kima povoljno deluje kod grčeva, nadimanja i gasova u gastrointestinalnom traktu. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, Bilax D omogućava pravilan rad organa za varenje, brži prolazak crevnog sadržaja i pražnjenje debelog creva u slučajevima akutnog zatvora. Deluje efikasno i brzo i ne izaziva bolne grčeve.

Sastav:
1 kapsula sadrži:
Standardizovani suvi ekstrakt kore krušine 4-5:1 (Frangulae extractum siccum) , što odgovara 9 mg glukofrangulina A
Etarsko ulje kima (Carvi aetheroleum) 9mg

Način primene:
Odrasli: uzeti 1-2 kapsule sa dosta tečnosti, najbolje uveče, pred spavanje. Delovanje se očekuje posle 8-12 h od uzimanja proizvoda, odnosno sledećeg jutra.

Napomena:
Ne preporučuje se upotreba proizvoda osobama koje su preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.
Ne preporučuje se upotreba ovog proizvoda osobama koje boluju od opstrukcije i/ili stenoze creva, upalne bolesti creva, bolova u stomaku nejasnog uzroka, dehidratacije, apendicitisa, ileusa (vezana creva), kao ni osobama sa nedijagnostifikovanim gastrointestinalnim tegobama kao što su abdominalni bol, nauzeja i povraćanje.
Ukoliko osoba koristi kardiotonične glikozide, antiaritmike, diuretike, adrenokortikosteroide ili proizvode na bazi korena sladića, potrebno je da konsultuje lekara pre upotrebe proizvoda na bazi kore krušine.
Proizvod ne treba upotrebljavati u kontinuitetu duže od 2 nedelje, bez konsultacije sa lekarom.

Pakovanje: 30kapsula


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro