Galen Pharm
Korpa

ALOE VERA JUICE 1000ML BOROVNICA

ALOE VERA JUICE 1000ML BOROVNICA
ALOE VERA JUICE 1000ML BOROVNICA
Opis
Aloe Vera je široko korišćena zbog svojih prirodnih svojstava, koja su obimno dokumentovana u brojnim istraživanjima, čime su potvrđene njene karakter..
1.386,00 RSD

MP cena: 1.575,00 RSD

Vaša ušteda: 189,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESI
  • Šifra proizvoda: 11709
  • Vaša ušteda:: 189,00
Pregleda: 934

Aloe Vera je široko korišćena zbog svojih prirodnih svojstava, koja su obimno dokumentovana u brojnim istraživanjima, čime su potvrđene njene karakteristike odličnog dodatka u slučajevima upala gastrointestinalnog trakta (iritacija kolona), radi pročišćivanja organizma, podsticanja varenja i lučenja žuči.

Delovanje:
Između ostalog, predstavlja i odličan dodatak ishrani kod oporavka i oslabljenog organizma tokom hroničnih bolesti kada pacijent ne uspeva da se prehranjuje na pravilan način.Brojne studije pokazuje da je sok aloje veoma koristan u slučaju poremećaja metabolizma ugljenih hidrata (naročito kod dijabetesa tip II) i kod povišenog holesterola i triglicerida, smanjuje rizik od pojave ateroskleroze, preporučuje se u toku virusnih i bakterijskih infekcija za brži oporavak, u toku hemoterapije za neutralizaciju toksičnih efekata lekova, kao prirodni izvor vitamina , minerala i aminokiselina.

Sastav: 
Standardizovan sok od listova Aloe Vere Med Plod borovnice, koncentrovani sok Sadržaj polisaharida - min.7000mg/l

Način primene: 
Da bi se postigli najbolji efekti korišćenja ovog proizvoda, preporučuje se konzumiranje 25 ml (jedna doza) soka 2 do 3 puta na dan, čistog ili razblaženog u vodi ili voćnom soku. Preparat promućkati pre upotrebe.
Nakon otvaranja, čuvati u frižideru i iskoristiti u roku od mesec dana.

Pakovanje: 1000ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro