Galen Pharm
Korpa

AVEINTIMA VAGITORIJE A10

AVEINTIMA VAGITORIJE A10
AVEINTIMA VAGITORIJE A10
Opis
Delovanje:Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaja se ektrakt kantariona kao aktivni princip. Aktivni princip iz ekstrakta kantariona sadrži f..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

435,00 RSD

Delovanje:
Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaja se ektrakt kantariona kao aktivni princip. Aktivni princip iz ekstrakta kantariona sadrži fiziološki aktivne materije koje deluju antiseptički, antiflogistički, fungicidno i adstringentno pa omogućavaju održavanje higijene intimnih delova tela. Zahvaljujući tome Aveintima ima povoljno dejstvo kod bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Takodje vagitorije pomažu održavanje intimne higijene. 
Aveintima otkljanja siptome zapaljenja, pomaže u reepitelizaciji vaginalne sluznice i sluznice grlića materice i ublažava neugodne simptome kao što su bol i pečenje.

Način primene:
Vagitoriju pre upotrebe izvaditi iz plastičnog kalupa. Jednu vagitoriju pre spavanja, postaviti što dublje u vaginu. Preparat se može po potrebi koristiti i dva puta dnevno, ujutru i uveče.

Sastav: Uljani ekstrakt cveta kantariona u masnoj podlozi. 1 vagitorija sadrži 30% ekstrakta kantariona u masnoj podlozi.
Pomoćne supstance: Cera alba (beli vosak), Witepsol H15, Butylhidrokytoluene, Sabowax ELH 40.

Pakovanje: 10 vagitorija

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro