Galen Pharm
Korpa

WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA A 7

WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA A 7
-10 %
WHITE SMILE TRAKICE ZA IZBELJIVANJE ZUBA A 7

Opis

White Smile trakice za izbeljivanje zuba su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba. Zahvaljujući naprednoj teh..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.332,45 RSD
1.480,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: WHITE SMILE
  • Šifra proizvoda: 21783
Pregleda: 2365

White Smile trakice za izbeljivanje zuba su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost koja je jedinstvena i ima uspešan efekat. Upravo njihova elastičnost i viskoznost obezbeđuju da trakice stoje čvsto na zubnoj površini. Nikakvih problema, u vidu odlepljivanja, viška gela, neefikasnosti, neprijatne upotrebe i iritacije usne duplje, nema prilikom upotrebe preparata.
White Smile trakice za izbeljivanje zuba predstavljaju spas kada su Vam za veoma kratko vreme, za neke Vama bitne događaje potrebni brzi i efikasni rezultati.

Delovanje:
Za samo 7 uzastopnih dana korišćenja, jednom dnevno, 30-60 minuta Vaši zubi postaće znatno belji. Za još intenzivniji efekat mogu se koristiti dva puta dnevno, 7 dana u nedelji. Efekat izbeljivanja traje do pola godine. Preporučljivo je tretman ponoviti posle šest meseci, a u međuvremenu, izbeđu dva tretmana, trakice je preporučljivo povremeno koristiti, pritom da posle svakog punog tretmana pauzirati nedelju dana sa korišćenjem.

Način primene:

  • Suvim rukama odvojiti trakicu od folije.
  • Gledajući se u ogledalo prisloniti na donje zube stranu trakice na kojoj se nalazi gel. Pritisnuti i izravnati trakicu na zubnu površinu, tako da savršeno prijanja na zube. Isti postupak ponoviti za gornje zube.
  • Posle 30-60 minuta nežno ukloniti trakice.

Napomena:
Koristi se isključivo za profesionalnu upotrebu po uputstvu i uz nadzor stomatologa.

Pakovanje: 7 kesica (jedna gornja i jedna donja trakica su u svakoj kesici)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: white , smile , trakice , za , izbeljivanje , zuba , a , 7 , higijena , usne , duplje