Galen Pharm
Korpa

VEDRA RESCUE SPREJ 20ML

VEDRA RESCUE SPREJ 20ML
VEDRA RESCUE SPREJ 20ML
Opis
Originalna receptura RESCUE sprej Dr BahaDelovanje: ​Sprej se preporučuje kod sledećih stanja: ​Šok, mentalni ili fizički i posledice šoka..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.310,00 RSD

Cena u apotekama: 2.625,00 RSD

Vaša ušteda 315,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RESCUE
  • Šifra proizvoda: 305085
  • Vaša ušteda: 315,00

Originalna receptura RESCUE sprej Dr Baha

Delovanje:
Sprej se preporučuje kod sledećih stanja: 

  1. ​Šok, mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mleko omogućava opuštanje i smirenje živaca žrtve. 
  2. Užasavanje i panika u krajnje opasnoj situaciji kada se čini da nema nade za žrtvu. Sunčanica - divlji gerber​, pruža mentalnu snagu osobi da ovlada teškom situacijom, da zadrži pribranost i da konstruktivno razmisli kako bi pronašla izlaz iz situacije.
  3. Pavitina lek će se pobrinuti za bilo koje stanje uma, koje ukazuje na privremeni nedostatak interesovanja za sadašnjost.  
  4. Nepodnošljiv bol, telesni ili duševni, kada postoji opasnost od gubitka kontrole uma nad fizičkim radnjama (fizičkim postupcima) kao na primer u slučaju nekontrolisanog besa, fiks ideja, histerija, tendencija ka samoubistvu.Višnja - crvena dženerika lek sprečava gubitak kontrole uma nad fizičkim radnjama. Ne dopušta da nagon bude brži od razuma.
  5. Ekstremna mentalna tenzija i iritabilnost izazvane kontinuirano teškom situacijom u kojoj se čovek oseća bespomoćno. Mogu se javiti mišićna tenzija i bolovi. Nedirak lek pruža neophodno strpljenje.
  6. Opsedajuće uporne misli, koje nas potpuno obuzimaju i zbog kojih nismo u stanju da se usredsredimo na posao i sadašnjost. Namenjeno je onima koji ne mogu da " odmore mozak" čak ni u krevetu, koji pate od nesanice i migrene, za one koji upravo zbog toga žive u stanje napetosti. Divlji kesten nam pomaže da vratimo mir, i da vladamo svojim mislima.


Sastav:
Preparat sadrži 5 cvetnih esencija ( Pavitina, Nedirak, Divlji gerber, Crvena dženerika, Ptičije mleko), kojima je dodata i cvetna esencija Divljeg kestena.

Način upotrebe:
Koristi se kod nesanice, tako što se 2 puta uzastopno naprska, na svakih 15 minuta, do željenog efekta.

Pakovanje: 20ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro