Galen Pharm
Korpa

VEDRA RESCUE NIGHT KAPI 10ML

VEDRA RESCUE NIGHT KAPI 10ML
VEDRA RESCUE NIGHT KAPI 10ML

Opis

Originalna receptura RESCUE kapi Dr BahaDelovanje: Kapi se preporučuju kod sledećih stanja: ​Šok, mentalni ili fizički i posledice šoka, k..
1.452,00 RSD

MP cena: 1.650,00 RSD

Vaša ušteda: 198,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VEDRA
  • Šifra proizvoda: 305089
Pregleda: 3065

Originalna receptura RESCUE kapi Dr Baha

Delovanje:
Kapi se preporučuju kod sledećih stanja: 

  1. ​Šok, mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mleko omogućava opuštanje i smirenje živaca žrtve. 
  2. Užasavanje i panika u krajnje opasnoj situaciji kada se čini da nema nade za žrtvu. Sunčanica - divlji gerber​, pruža mentalnu snagu osobi da ovlada teškom situacijom, da zadrži pribranost i da konstruktivno razmisli kako bi pronašla izlaz iz situacije.
  3. Pavitina lek će se pobrinuti za bilo koje stanje uma, koje ukazuje na privremeni nedostatak interesovanja za sadašnjost.  
  4. Nepodnošljiv bol, telesni ili duševni, kada postoji opasnost od gubitka kontrole uma nad fizičkim radnjama (fizičkim postupcima) kao na primer u slučaju nekontrolisanog besa, fiks ideja, histerija, tendencija ka samoubistvu.Višnja - crvena dženerika lek sprečava gubitak kontrole uma nad fizičkim radnjama. Ne dopušta da nagon bude brži od razuma.
  5. Ekstremna mentalna tenzija i iritabilnost izazvane kontinuirano teškom situacijom u kojoj se čovek oseća bespomoćno. Mogu se javiti mišićna tenzija i bolovi. Nedirak lek pruža neophodno strpljenje.
  6. Opsedajuće uporne misli, koje nas potpuno obuzimaju i zbog kojih nismo u stanju da se usredsredimo na posao i sadašnjost. Namenjeno je onima koji ne mogu da " odmore mozak" čak ni u krevetu, koji pate od nesanice i migrene, za one koji upravo zbog toga žive u stanje napetosti. Divlji kesten nam pomaže da vratimo mir, i da vladamo svojim mislima.Sastav:
Preparat sadrži 5 cvetnih esencija ( Pavitina, Nedirak, Divlji gerber, Crvena dženerika, Ptičije mleko), kojima je dodata i cvetna esencija Divljeg kestena.

Način upotrebe:
Koristi se kod nesanice, tako što se nakapa 4 kapi direktno na jezik ili se rastvore u čaši vode i popije gutljaj po gutljaj.

Pakovanje: 10ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: vedra , rescue , night , kapi , 10ml , stres , depresija , i , nesanica