Galen Pharm
Korpa

TEST HELICOBACTER HEALTH CARE

TEST HELICOBACTER HEALTH CARE
TEST HELICOBACTER HEALTH CARE
Opis
Zašto je ovaj test za Vas važan? Prema istraživanjima Svetske Zdravstvene Organizacije, skoro polovina svetske populacije ima problema sa bakterijom ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

125,20 RSD

Cena u apotekama: 142,27 RSD

Vaša ušteda 17,07 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: CARE DIAGNOSTICA
  • Šifra proizvoda: 20765
  • Vaša ušteda: 17,07

Zašto je ovaj test za Vas važan?
Prema istraživanjima Svetske Zdravstvene Organizacije, skoro polovina svetske populacije ima problema sa bakterijom Helicobacter Pylori. Infekcija uzrokovana ovom bakterijom u velikom broju slučajeva ne daje simptome ali ukoliko imate simptome kao što su bol u gornjim delovima trbuha, gorušica, mučnina, nadutost, otežano varenje, nekada i povraćanje, preporučujemo Vam da uradite ovaj test koji otkriva prisustvo bakterije Helicobacter Pylori.

Način primene:
Kap krvi iz prsta kanite na mesto označeno na test pločici. Pripremljen rastvor iz bočice kanite na posebno označeno mesto na test pločici. Rezultat pročitajte nakon 10 minuta. Ukoliko je rezultat pozitivan trebalo bi da se javite svom lekaru.

Test je pozitivan ako za 10 minuta pokaže dve ljubičaste linije na polju za rezultat na test kaseti ( polje“ C “ i polje “T ” ), čak i ako je linija u polju “ T ” vrlo bleda. Ovakav rezultat pokazuje da postoji infekcija sa bakterijom H. Pylori. Molimo Vas konsultujte svog lekara za dalje preglede.
Test je negativan ukoliko se pojavi samo jedna ljubičasta linija u polju za rezultate na test kaseti i to u polju “C ” . Ovo znači da ne postoji infekcija bakterijom H. Pylori.
Test je netačan ako se nakon 10 minuta ne pojavi nijedna ljubičasta linija ili se pojavi samo u polju “T”.

Zato je važna rana dijagnoza?
Bakterija Helicobacter pylori je glavni uzrok čira i tumora želudca. Ukoliko se otkrije na vreme može se brzo izlečiti zahvaljujući specifičnoj antibiotskoj terapiji propisanoj od strane Vašeg lekara.

Pakovanje: 1 test

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro