Galen Pharm
Korpa

Sunčanje

Brend: EUCERIN
Sprej za zaštitu od sunca za decu sa „Bez tragova nakon pranja”  *tehnologijom. Umiruje i štiti osetljivu kožu i umanjuje rizik od dugoročnog oštećenja kože.Delovanje:Eucerin Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umi..
1.993,71 RSD 2.492,14 RSD
Brend: DERMEDIC
Zaštitna krema za lice za decu SPF 50 efikasna zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera, bezbednih za nežnu bebinu kožu koji formiraju zaštitni film na površini kože koji je štiti od UV zračenja. Krema umiruje kožu i ubrzava regeneraciju epiderma.Delov..
1.092,01 RSD 1.560,02 RSD
Brend: DERMEDIC
Zaštitno mleko u spreju za decu SPF 50 4 ZRAKA SPECTRUM PROTECT – sistem širokog spektra, 4 nivoa zaštite za nežnu dečiju kožu od UVA, UVB, infracrvenog i vidljivog zračenja pruža veoma visok nivo sveobuhvatne zaštite od sunca. Sprečava fotodermatoze, opekotine od sunca i promene boje. Štiti DNK će..
1.589,71 RSD 2.271,02 RSD
Brend: DERMEDIC
Efikasna zaštita od UVA i UVB zračenja – formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera, bezbednih za nežnu bebinu kožu, koji formiraju zaštitni film na površini kože koji je štiti od UV zračenja.Delovanje:Stvara „film” na površini kože i štiti je od penetracije UV i VL zračenja. Sadrži prekurso..
1.501,63 RSD 2.145,18 RSD
Brend: RILASTIL
Brzo upijajuća emulzija u spreju, specijalno formulisana za osetljivu kožu dece i kožu sklonu alergiji na sunce. Delovanje:Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, sprečava pojavu peckanja, fleka i osipa od sunca. Veoma vodootporna, bez parfema, boja, alkohola i derivata pšenice. Testiran na pr..
1.984,54 RSD 2.835,06 RSD
Brend: RILASTIL
Fluid za zaštitu kože beba od sunca.Delovanje: Tečna i brzo upijajuća emulzija, specijalno formulisana za osetljivu kožu dece i kožu sklonu alergiji na sunce. Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka. Veoma vodootporna, bez parfema, boja i alkohola.Način primene:Pre upotrebe promućkati. Ravnomer..
1.948,98 RSD 2.784,26 RSD
Brend: RILASTIL
Pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka. Specijalno formulisan  za osetljivu kožu dece i kožu sklonu alergiji na sunce.Delovanje:Visoka zaštita od UVA i UVB zraka zahvaljujući naprednim sunčanim filterima (MBBT, EscalolRS). PRO DNK complex (mešavina biljnih ekstrakata) štiti ćelijski DNK. &..
1.936,99 RSD 2.767,13 RSD
Brend: ZIAJA
Vodootporni losion za sunčanje za bebe i decu uzrasta od 6 meseci i starije. Delovanje:Produžava vreme sigurnog izlaganja suncu tokom cele godine. Efikasno odbija UVA i UVB zrake. Sprečava nastanak opekotina od sunca. Ne izaziva iritacije. Sadrži UVA/UVB mineralne filtere i vitamin E. Veganski ..
1.675,13 RSD 2.233,50 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)