Galen Pharm
Korpa

SOREFIX RESCUE KREM 6ML

SOREFIX RESCUE KREM 6ML
SOREFIX RESCUE KREM 6ML
Opis
SoreFix Rescue je bezbojna krema na bazi cinka koja skraćuje trajanje herpesa. SoreFix Rescue je prozirna masna krema koja ne naglašava herpes na usn..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

818,40 RSD

Cena u apotekama: 930,00 RSD

Vaša ušteda 111,60 RSD

SoreFix Rescue je bezbojna krema na bazi cinka koja skraćuje trajanje herpesa. SoreFix Rescue je prozirna masna krema koja ne naglašava herpes na usnama.

Simptomi herpesa
Često počinje trncima na usni. Oseća se svrab, bol ili peckanje. Pogođena koža postaje crvena i razvijaju se male, okrugle bubuljice (papule). Herpes na usnama se razvija na takav način da se mehurići razvijaju i mogu se rasprsnuti. Herpes na usnama je okružen crvenom i upaljenom kožom.

Virus herpes simpleksa je zarazan tokom svake od ovih faza. Zajedno, 4 faze obično traju 7 do 10 dana, ali ponekad mogu trajati i 2 nedelje ili duže. Važno je konsultovati se sa svojim lekarom kada herpes herpes traje duže od 14 dana.

  • Faza 1 (1. i 2. dan) Faza peckanja Obično možete osetiti zatezanje kože u predelu gde će se herpes uskoro razviti. Kao reakcija na infekciju, područje postaje crveno i otečeno. Čak i u ovoj ranoj fazi infekcija je zarazna.
  • Faza 2 (2 – 4. dana) Faza blistera Ovo je faza u kojoj se pojavljuju mehurići sa herpesom. Područje postaje crveno i bolno. Stvara se mnoštvo malih plikova, koji mogu prerasti u jedan veliki plik.
  • Faza 3 (4 – 5. dan) Faza čira Tipično, najbolnija faza čira se dešava kada plikovi puknu. U ovoj fazi se otvara rana i to je najzaraznija faza.
  • Faza 4 (> 5 dana) Faza zarastanja Mehurići se suše i obrazuje se krasta koja je žute ili smeđe boje. Kako se krasta smanjuje, možete doživeti bolne pukotine koje mogu krvariti. Preko čireva formiraće se niz krastica, svaka manja od prethodne, sve dok se herpes u potpunosti ne povuče.

Delovanje:

  • Ublažava peckanje.
  • Smanjuje plikove.
  • Skraćuje vreme zarastanja.
  • Sprečava pucanje krasti.

Doziranje i način upotrebe:
Za optimalne rezultate, naneti krem 3-6 puta dnevno na obolelo područje na usnama. Samo za spoljašnju upotrebu kod odraslih i dece uzrasta od 4 godine i starije.


Sastav:
cink-ricinoleat, cink-oksid, ulje semena jojobe, ulje semena nara, pčelinji vosak, mikrokristalni vosak, vitamin E, shea buter.


Pakovanje: 6ml.Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro