Galen Pharm
Korpa

SOLGAR VITAMIN C TABLETE

SOLGAR VITAMIN C TABLETE
-15 %
SOLGAR VITAMIN C TABLETE
Opis
Delovanje: Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.078,51 RSD

Cena u apotekama: 2.445,30 RSD

Vaša ušteda: 366,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SOLGAR
  • Šifra proizvoda: 19350
  • Vaša ušteda:: 366,80

Delovanje:
Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija te stvaranju kolagena važnog za očuvanje zdravlja i integriteta kože, sluznica i desni. Pored dobro poznatog delovanja na ublažavanje simptoma prehlade i alergijskih reakcija, važno je naglasiti i doprinos vitamina C u  neutralizaciji štetnih uzročnika čime pomaže u zaštiti organizma od oštećenja povezanih s nastankom karcinoma, bolesti srca i krvnih sudova, te nervnog sistema i vida. Takođe, vitamin C učestvuje u sintezi brojnih enzima i hormona koji omogućuju veću otpornost na stres.

Veći unos vitamina C potreban je pušačima, ženama koje uzimaju peroralne kontraceptive i svima onima koji žive u izrazito toplim ili hladnim klimatskim uslovima. Vitamin C je snažan antioksidans, koji u sinergiji sa vitaminima A i E ima maksimalan učinak za naš organizam. Takvo korisno antioksidativno delovanje ima veliku ulogu u zaštiti mozga od ishemije ili manjka kiseonika što je posebno važno obzirom da je najveća koncentracija vitamina C u telu upravo u mozgu i nervom sistemu.
Solgar Vitamin C 500 za žvakanje predstavlja jednostavnu i brzu nadoknadu vitamina C, dostupnu u svakoj situaciji, prijatnog i osvežavajućeg ukusa brusnica-malina. Solgarov prirodni kompleks vitamina C, acerole i praha ploda šipka ne sadrži veštačke konzervanse, arome, ni boje, te je kao takav rezultat 65. godišnje tradicije najviših standarda kvaliteta.

Sastav:

  • Vitamin C (natrijum askorbat, l-askorbinska kiselina, kalcijum askorbat) - 500mg
  • Ekstrakt ploda antilske trešnje, Malpighia glabra - 10mg
  • Prah ploda šipka, Rosa canina - 4mg

Način primene:
Uzima se 1 tableta dnevno ili po preporuci lekara

Pakovanje: 90 tableta za žvakanje

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro