Galen Pharm
Korpa

SOLGAR NUTRI-NANO CO-Q10 KAPSULE

SOLGAR NUTRI-NANO CO-Q10 KAPSULE
SOLGAR NUTRI-NANO CO-Q10 KAPSULE
Opis
Delovanje: Koenzim Q10 od velike  važnosti za nastanak energije u ćelijama (ATP) i jedan je od najvažnijih faktora  za njihov pravilan rad. Zastuplje..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

7.211,45 RSD

Cena u apotekama: 8.194,83 RSD

Vaša ušteda: 983,38 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SOLGAR
  • Šifra proizvoda: 22294
  • Vaša ušteda:: 983,38

Delovanje:
Koenzim Q10 od velike  važnosti za nastanak energije u ćelijama (ATP) i jedan je od najvažnijih faktora  za njihov pravilan rad. Zastupljen je u svim tkivima u telu, a u posebno velikim koncentracijama nalazi se u srcu, jetri, bubrezima i gušterači.

S godinama opada mogućnost tela da samo proizvodi koenzim Q10 u dovoljnim količinama, što za posledicu ima oslabljenu produkciju energije u ćelijama te njihovo propadanje. Doda li se tome činjenica da upotreba nekih lekova, npr. statina, beta-blokatora i nekih hipoglikemika dovodi do supresije produkcije koenzima Q10, ljudi starije dobi posebno su ugroženi njegovim nedostatkom.
Zbog povećane potrebe za stvaranjem ćelijske  energije (ATP-a), znatnu korist od dodatnog uzimanja koenzima Q10 imaju i sportisti.
Na žalost, koenzim Q10 teško se apsorbuje i slabe je bioraspoloživosti.
Koristeći patentiranu, zaštićenu Nutri Nano tehnologiju, Solgar je osigurao značajno povećanje bioraspoloživosti, apsorpcije i efikasnosti  koenzima Q10. Ova napredna tehnologija nagrađena je Frost & Sullivan 2006. Excellence in Technology Award, na polju procesa topljivosti u funkcionalnoj hrani i dodacima ishrani.
Korištenjem Nutri-Nano tehnologije molekuli Q10 transformišu se u ambifilne molekule veličine 30 nm. Površina molekula prekrivena je micelima, nanočesticama topivim u vodi, koji prenose molekul CoQ10 direktno do mesta delovanja te na taj način omogućuju bržu i veću apsorpciju. Mehanizam apsorpcije Nutri-Nano CoQ10 prirodan je proces, identičan apsorpciji masti koja se uobičajeno unosi hranom.
Istraživanje je pokazalo da Solgarov Nutri-Nano Co-Q10 ima tri puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u prahu i dva puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u uljnoj bazi. To znači da će korisnici Solgar Nutri-Nano Co-Q10 kapsula dobiti koenzim Q10 najveće i najbrže moguće bioraspoloživosti.

Sastav:

  • Nutri-Nano™ koenzim Q10 (ubikinon) - 30mg

Način primene:
Uzimati 1-3 kapsule ili po preporuci lekara

Pakovanje: 50 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro