Galen Pharm
Korpa

SMECTA GO KESICE A12

SMECTA GO KESICE A12
SMECTA GO KESICE A12
Opis
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu doz..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

0,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Šifra proizvoda: 25615
  • Cena u apotekama:: 5

Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.

Delovanje:

Smecta Go je suspenzija spremna za upotrebu koja zaustavlja i leči dijareju. Osnovna komponenta SmectaGo je diosmektit, prirodna glina koja pomaže u zaustavljanju i terapiji dijareje i ublažava bol u abdomenu.

Vezuje toksine i mikroorganizme i pomaže u njihovom uklanjanju iz Vašeg organizma. Štiti intestinalni trakt i pomaže u zarastanju intestinalnih oštećenja. Preparat je namenjen odraslima i deci starijoj od 8 godina.

Način primene:

Sadržaj kesice može da se direktno proguta.

Deca(uzrasta od 8-15 godina) : 2 kesice kao početna doza, zatim jedna kesica posle svake retke stolice, do najviše 4 kesice dnevno. Trebalo bi uzimati i ratvor za oralnu rehidrataciju kako bi se nadoknadila tečnost izgubljena usled dijareje i sprečila dehidratacija.

Odrasli i deca starija od 15 godina: 2 kesice kao početna doza, zatim jedna kesica posle svake retke stolice, do najviše 6 kesica dnevno.

Smecta go možete uzimati najviše 3 dana. Ukoliko dijareja traje duže od 3 dana, obratite se Vašem lekaru.


Terapija hronične dijareje ili abdominalnog bola kod odraslih:

Do najviše 3 kesice dnevno. Možete koristiti najviše 2 nedelje bez traženja medicinskog saveta.

Sastav:
Jedna kesica sadrži 3g diosmektita. Ostali sastojci su: aroma karamel-kakao, ksantan guma, limunska kiselina, monohidrat, askorbinska kiselina, kalijum sorbat, kalijum sorbat, sukraloza, voda prečišćena.

Pakovanje: 12 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro