Galen Pharm
Korpa

SINEFARM KAPI PROTIV URINARNE INFEKCIJE 30ML

SINEFARM KAPI PROTIV URINARNE INFEKCIJE 30ML
SINEFARM KAPI PROTIV URINARNE INFEKCIJE 30ML
Opis
Delovanje:Sastojci iz ekstrakta uve, brusnice, rastavića, breze i sitnice koriste se za ublažavanje tegoba kao što su bol i pečenje pri mokrenju, učes..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

237,60 RSD

Cena u apotekama: 270,00 RSD

Vaša ušteda 32,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SINEFARM
  • Šifra proizvoda: 21496
  • Cena u apotekama:: 5
  • Vaša ušteda: 32,40

Delovanje:
Sastojci iz ekstrakta uve, brusnice, rastavića, breze i sitnice koriste se za ublažavanje tegoba kao što su bol i pečenje pri mokrenju, učestalo otežano i noćno mokrenje malih količina urina itd.
Najčešći izazivač zapaljenja mokraćnih puteva je bakterija Escherichia coli. Aktivni principi iz pomenutih biljaka od kojih su posebno značajni triterpeni, fenolni glikozidi (arbutin i metilarbutin), flavonoidi, proantocijanidini, razne organske kiseline (hininska, limunska, jabučna), poseduju antiseptično dejstvo, a takođe ispoljavaju diuretski efekat (povećano isticanje urina) jer se akumuliraju i eliminišu preko bubrega.
Aktivni sastojci iz ekstrakta brusnice (proantocijanidini), deluju antibakterijski tako što sprečavaju slepljivanje bakterija za mukozne membrane urinarnog trakta. Takođe arbutin kojim je posebno bogata uva, posle hidrolize u crevima i konjugacije u jetri kao hidrokvinon poseduje snažno antibakterijsko dejstvo, ali je potrebno da mokraća bude alkalna te se preporučuje ishrana bogata povrćem i mlečnim proizvodima.

Način primene:
Popiti 3 puta dnevno po 20 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda.

Sastav:
Vodeno-alkoholni ekstrakt biljaka: list breze (Betula pendula), plod brusnice (Vaccinium macrocarpon), herba rastavića (Equisetum arvense), herba sitnice (Herniaria glabra), list uve (Arctostaphylos uva ursi).

Pakovanje: 30 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro