Galen Pharm
Korpa

RUSKA ČAGA KAPSULE A30

RUSKA ČAGA KAPSULE A30
RUSKA ČAGA KAPSULE A30

Opis

Čaga je gljiva, koja raste kao parazit, najčešće na drvetu breze i primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicin..
660,00 RSD

MP cena: 750,00 RSD

Vaša ušteda: 90,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 242888
Pregleda: 1050

Čaga je gljiva, koja raste kao parazit, najčešće na drvetu breze i primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionaloj ruskoj i kineskoj medicini, za lečenje tumora, raznih zapaljenskih bolesti, dijabetesa, reumatoidnog artritisa i za opšte podmlađivanje organizma. Zbog svoje lekovitosti, nazvana je moćna gljiva.

Delovanje:
Pomaže održavanju zdrave prirodne ravnoteže (chi), daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Zahvaljujući aktivnim sastojcima, koje sadrži, čaga se smatra i moćnim sredstvom u borbi protiv stresa, koji je uzrok mnogih bolesti i neravnoteže u organizmu. Ekstrakt čage je pokazao antiproliferativno delovanje na brojne tumorske ćelije, a polisaharidi prisutni u čagi inhibiraju matriks - metaloproteinaze i smanjuju migraciju i invazivnost tumorskih ćelija. Aktivne supstance iz čage deluju antivirusno na Herpes simplex virus, imaju antiinflamatorno i antitumorsko delovanje.

Sastav:
Čaga 300mg i vitamin C 100mg. U svom sastavu čaga sadrži fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan.

Način primene:
1 kapsula, 2 do 3 puta na dan pre jela.  

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: ruska , čaga , kapsule , a30 , oralna , primena