Galen Pharm
Korpa

RETISOL KAPSULE A30

RETISOL KAPSULE A30
RETISOL KAPSULE A30

Opis

Delovanje:Retisol je dijetetski suplement namenjen osobama sa dijabetesom koji pate od poremećaja na mrežnjači. Ovaj preparat je dizajniran tako da pr..
1.254,00 RSD

MP cena: 1.425,00 RSD

Vaša ušteda: 171,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 25515
Pregleda: 1488

Delovanje:
Retisol je dijetetski suplement namenjen osobama sa dijabetesom koji pate od poremećaja na mrežnjači. Ovaj preparat je dizajniran tako da pruži maksimalnu zaštitu vašem oku ali i da spreči ili odloži nastanak dijabetesne retinopatije.
Retisol čuva ćelije od oksidativnog stresa, poboljšava mikrocirkulaciju, štiti potporne ćelije i povećava elastičnost krvnih sudova. Ima veoma važnu ulogu u stvaranju energije, jer kod dijabetičara postoje praznine u toku dana kada glukoza ne može da uđe u ćelije te dolazi do energetskog deficita. Dokazano sprečava stvaranje i uklanja toksična jedinjenja koja nastaju kao posledica dijabetesa. Sve aktivne supstance u retisolu jesu potentni antioksidanti, sa specifičnim pozitivnim efektima na dijabetes, koji deluju na sve mehanizme bolesti i samo zajedničko delovanje svih sastojaka sprečava razvoj i napredovanje dijabetesne retinopatije.

Način primene:
1 kapsula ujutru 1-2 sata pre obroka.

Sastav:
1 kapsula sadrži:
Alfa-lipoinska kiselina ................... 300 mg
Rutin .................................................. 50 mg
Vitamin B1 ........................................ 1 mg
L-karnozin ........................................ 100 mg

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.