Galen Pharm
Korpa

REMESCAR INSTANT KOREKTOR BORA 8 ML

REMESCAR INSTANT KOREKTOR BORA 8 ML
NOVO
REMESCAR INSTANT KOREKTOR BORA 8 ML
Opis
Dizajniran je da u samo nekoliko minuta koriguje male bore oko očiju (crow’s feet), između obrva, oko usta i nosa.Delovanje:Lako se kombinuje sa sa šm..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

4.410,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: REMESCAR
  • Šifra proizvoda: 40034

Dizajniran je da u samo nekoliko minuta koriguje male bore oko očiju (crow’s feet), između obrva, oko usta i nosa.


Delovanje:

Lako se kombinuje sa sa šminkom. Preporuka je da se koriste proizvodi na vodenoj bazi (puderi i hidratantne kreme) za maksimalnu delotvornost.

Prednosti:

  • KLINIČKI DOKAZANA DELOTVORNOST !
  • NE SADRŽI PARFEM
  • 180 PRIMENA!

Način upotrebe :

1. KORAK: Nežno operite lice i osušite ga tapkanjem.
2. KORAK:
Ako koristite hidratantno sredstvo (dnevnu kremu ili kremu za područje oko očiju), uvek pričekajte da krema potpuno upije.
3. KORAK:
Istisnite na jagodicu prsta malu količinu instant korektora bora. Budući da se radi o koncentrovanoj formuli sa aktivnim sastojcima, potrebna Vam je količina veličine 1 zrna pirinča za malo područje ili 2 zrna pirinča ako se radi o većem području.
4. KORAK:
Kremu trljajte između oba kažiprsta dok ne postane bezbojna (5 do 10 sekundi). Pazite da Vam ostane dovoljno kreme među prstima. Po potrebi, dodajte, ponovo na prst malu količinu. Ovo je jedan od ključnih faktora za pravilno delovanje Remescar instant korektora bora.
5. KORAK:
Nežno jednim prstom nanesite kremu na područje na kojem imate bore (područje oko spoljnjeg ugla oka, između obrva ili oko usta i  nosa). Utrljajte nežnim pokretima tapkanja do potpuno upijanja u kožu. Izbegavajte nanošenje kreme preblizu oka, jer se proizvod može preneti u oko kada se zagreje temperaturom Vašeg tela.
6. KORAK:
Za postizanje najboljih rezultata, zadržite bezizražajno (opušteno) lice 2-3 minuta dok se proizvod ne osuši (taj proces možete ubrzati mahanjem lepezom). Ako ste naneli previše kreme, višak jednostavno obrišite maramicom sa malo vode.


Pakovanje:
8 ml


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro