Galen Pharm
Korpa

R-LIPOINN KAPSULE A30

R-LIPOINN KAPSULE A30
R-LIPOINN KAPSULE A30
Opis
Delovanje:R-LIPOINN je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u R-alfa-lipoinsku kiselinu, bez s..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.287,26 RSD

Cena u apotekama: 1.462,80 RSD

Vaša ušteda: 175,54 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: INNVENTA
  • Šifra proizvoda: 245158
  • Vaša ušteda:: 175,54

Delovanje:
R-LIPOINN je jedini preparat u našoj zemlji koji sadrži natrijum-R-lipoat koji se u organizmu metaboliše u R-alfa-lipoinsku kiselinu, bez sintetičkog S oblika, koji je biološki inaktivan. R-alfa-lipoinska kiselina je jedan od najjačih antioksidanasa u prirodi, a pored toga stimuliše aktivnost i drugih antioksidanasa u našem organizmu, kao što su: koenzim Q, glutation, vitamini C i E.
R-LIPOINN se preporučuje osobama sa dijabetesnom polineuropatijom koja se javlja kao komplikacija dijabetes melitusa. Ovaj proizvod ublažava simptome dijabetesne neuropatije: smanjuje bol i neprijatne senzacije (trnjenje, mravinjanje, pečenje), poboljšava osetljivost na temperaturu i dodir, oporavlja mikrocirkulaciju – omogućava bolju ishranjenost nervne ćelije i pokretljivost ekstremiteta, povećava osetljivost tkiva na insulin i podstiče sagorevanje glukoze u ćelijama.

Sastav:
kapsula sadrži 150 mg R-alfa-lipoinske kiseline (što odgovara količini od 300 mg racemske smeše). Proizvod je pakovan u inovativne celulozne acidorezistentne DR kapsule koje štite ovu reaktivnu aktivnu supstancu.

Način primene:
1 do 2 kapsule dnevno. Najbolje je uzimati preparat pola sata pre obroka. Izbegavati mleko i mlečne proizvode kao i preparate koji sadrže Fe, Ca i Mg  2 sata pre i 2 sata nakon upotrebe kapsula.

Pakovanje: 30 kapsulaNapišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro