Galen Pharm
Korpa

PROVEN TONIK EKONOMIK PAKET 3X250ML

PROVEN TONIK EKONOMIK PAKET 3X250ML
PROVEN TONIK EKONOMIK PAKET 3X250ML
Opis
Proven je nova generacija nefarmakoloških metoda, koja zahvaljujući specijalnoj formuli, kroz jedan preparat zadovoljava sve nutritivne potrebe krvi i..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

5.738,04 RSD

Cena u apotekama: 6.520,50 RSD

Vaša ušteda: 782,46 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: RAZNO
 • Šifra proizvoda: 241112
 • Vaša ušteda:: 782,46

Proven je nova generacija nefarmakoloških metoda, koja zahvaljujući specijalnoj formuli, kroz jedan preparat zadovoljava sve nutritivne potrebe krvi i krvnih sudova. Ovaj nutritivni suplement, nastao je kao kruna dugogodišnjih teorijskih i laboratorijskih istraživanja prof. dr Vladimira Jorge. Sastavljen je od 21 aktivnog sastojka, podeljenih u grupe vitamina, minerala, fitonutrijenata i supstanci koje utiču na enzime u krvi. Preparat Proven predstavlja potpuno nov, integralni, pristup prevenciji i terapiji kardiovaskularnih oboljenja i vensko-kapilarnih poremećaja.

Delovanje:
Proven deluje na vensko - kapilarne strukture tako što sprečava interakciju krvnih elemenata i endotela krvnih sudova. Supstance od kojih je sačinjen Proven imaju korisno dejstvo na organizam, koje se uvećava kroz njihovu sinergiju, odnosno zajedničko delovanje na krv i krvne sudove. Poboljšava viskoznost krvi i deluje kao trombolitik, dok istovremeno povećava elastičnost krvnih sudova, sprečava njihovu propustljivost i nastanak edema (otoka). Proven omogućava bolje snabdevanje ćelija krvnih sudova kiseonikom i time sprečava i usporava poremećaje vensko-kapilarne cirkulacije. Povoljno utiče na funkcije jetre, nivo holesterola i triglicerida.  Zbog svog specifičnog nutritivnog sastava Proven se može koristiti i preventivno i terapijski, kod mehaničkih i trenažnih opterećenja u rekreaciji i sportu. Kod starih ljudi, usled naglašene vensko-kapilarne osetljivosti, Proven deluje na prevenciju i usporavanje ovih uzrasnih promena. Uticaj sastojaka iz Provena® je mnogo veći ako se uzme kroz Proven, nego kad bi se svaki od sastojaka uzimao odvojeno. Zahvaljujući integralnom pristupu u prevenciji, osim što Proven deluje na kardiovaskularni sistem, on u isto vreme učestvuje i u regulaciji nivoa insulina i ima snažno antioksidativno dejstvo, čime utiče na podizanje imunog sistema uz izraženu antikancerogenu zaštitu i usporavanje procesa starenja. Na ovaj način, Proven štiti više potencijalno ugroženih tačaka organizma u isto vreme, čime se postiže efekat jednovremene prevencije čitavog niza najčešćih oboljenja. Proven se preporučuje svim osobama koje imaju ustanovljen poremećaj vensko - kapilarne cirkulacije ili genetske preduslove za bolesti krvnih sudova. Zbog svog specifičnog dejstva na krvne sudove, Proven se posebno preporučuje osobama s dijabetesom, kako bi usporili ili sprečili razvoj dijabetesnih komplikacija. Zbog svog nutritivnog sastava, Proven se može koristiti i preventivno i terapijski, kod mehaničkih i trenažnih opterećenja u rekreaciji i sportu. Kod starih ljudi, usled naglašene vensko - kapilarne osetljivosti, Proven deluje na prevenciju i usporavanje uzrasnih promena na krvnim sudovima. Osim kao dodatak terapiji, Proven se preporučuje kao sredstvo za prevenciju vensko - kapilarnih poremećaja:

 • osobama starijim od 30 godina
 • osobama koje su profesionalno izložene dugom statičkom opterećenju u stojećem ili sedećem položaju
 • ženama koje nose visoke potpetice
 • osobama koje su fizički neaktivne, sedentarnog načina života
 • osobama sa prekomernom telesnom težinom
 • pušačima i bivšim pušačima koji su nedavno ostavili pušenje
 • osobama koje se bave rekreativnim sportskim aktivnostima kao i profesionalnim sportistima

Proven, venotonik i venonutrijent jedinstvene sinergističke formule, koristi se kao pomoć terapiji kod niza oboljenja krvnih sudova. Zahvaljujući broju i količini sastojaka, kao i njihovom uzajamnom delovanju i podsticanju, Proven povoljno deluje, pre svega, kod periferne vaskularne insuficijencije, tako što oporavlja i jača periferne krvne sudove. Kod tromboflebitisa i varikoznih vena Proven sprečava zapaljenje i proširenje vena, dok istovremeno smanjuje oticanje nogu i osećaj težine u nogama. Kod osoba koje se aktivno bave sportom, ali i kod onih koje imaju povećane potrebe za ishranom krvnih sudova (na primer, osobe sa dijabetesom), Proven poboljšava snabdevenost mišića neophodnim nutrijentima i smanjuje neprijatne bolove i grčeve u mišićima.

Sastav:
Zahvaljujući komponentama iz ekstrakta semena kestenaProven se odlično pokazao u prevenciji poremećaja hormonalne ravnoteže, naročito kod predmenstrualnog sindroma i menopauze. Osim alfalipoinske kiseline i antioksidanasa koji štite krvne sudove osoba sa dijabetesom i eliminišu dejstvo slobodnih radikala, Proven sadrži i brojne druge materije koje udruženo deluju preventivno kod disglikemije i kao dodatak u terapiji dijabetesa. Proven poboljšava cirkulaciju u krvnim sudovima miokarda, pomažući rad srčanog mišića. Komponenta silimarin u Provenu štiti, regeneriše i smanjuje zapaljenja ćelija jetre i pomaže detoksikaciju organizma, a služi i kao dopunska terapija kod hroničnog hepatitisa i ciroze. Vitamini iz Provena pomoći će da se smanji učestalost hroničnih virusnih infekcija gornjih disajnih puteva, a istovremeno skrati trajanje i ublaži intenzitet akutnih zapaljenja. Na ovaj način, Proven jača i poboljšava imunitet, kako kod zdravih osoba, tako i kod akutnih i hroničnih bolesti, ali i stanja hroničnog stresa. Zahvaljujući kompleksu vitamina BProven deluje umirujuće kod stanja anksioznosti i nervne napetosti.

Način primene: 
25ml dnevno uz jutarnji obrok.

Pakovanje: 3x250ml

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro