Galen Pharm
Korpa

PROTECT IMUNOBETA FORTE PRAŠAK KESICE A10

PROTECT IMUNOBETA FORTE PRAŠAK KESICE A10
PROTECT IMUNOBETA FORTE PRAŠAK KESICE A10
Opis
Delovanje:IMUNOβETA Forte 350 prašak sadrži prirodni bioaktivni polisaharid β-(1,3/1,6)-D-glukan poreklom iz gljive bukovače, cink i vitamine C i D ko..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.056,00 RSD

Cena u apotekama: 1.200,00 RSD

Vaša ušteda 144,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 32057
  • Vaša ušteda: 144,00

Delovanje:
IMUNOβETA Forte 350 prašak sadrži prirodni bioaktivni polisaharid β-(1,3/1,6)-D-glukan poreklom iz gljive bukovače, cink i vitamine C i D koji udruženim dejstvom dovode do jačanja imuniteta i ublažavanja i smanjenja trajanja simptoma kod virusnih i bakterijskih infekcija.

β-(1,3/1,6)-D-glukan, biološki najaktivniji oblik β-glukana, je prirodni polisaharid koji se nalazi u ćelijskom zidu gljiva. Poseduje imunomodulatornu aktivnost, odnosno, snažno stimuliše i jača imuni odgovor, što za posledicu ima zaštitu organizma od različitih infekcija. β-glukan je značajan za ublažavanje simptoma alergija, jer smanjuje trajanje i intenzitet alergijskih reakcija, pa predstavlja odličan dodatak standardnoj terapiji alergijskih bolesti. Karakteriše ga izražen antioksidativni potencijal, a postoje istraživanja u kojima je pokazano i njegovo antikancerogeno dejstvo. Povoljno deluje na smanjenje nivoa ukupnog i LDL-holesterola i održavanje nivoa glukoze u fiziološkim granicama.  Koristi se za brže zarastanje rana, kao i kod izloženosti različitim vrstama zračenja.  β-glukan se zbog svojih osobina primenjuje u fazi rekonvalescencije (nakon bolesti ili postoperativno). Jedna kesica IMUNOβETA Forte 350 praška sadrži čak 350 mg čistog β-(1,3/1,6)-D-glukana, što predstavlja izuzetno snažnu podršku imunom sistemu, posebno u akutnoj fazi infekcije.

Cink je neophodan za mnoge procese u organizmu, a posebno je značajan u prevenciji virusnih infekcija i pravilnо funkciоnisanje imunog sistema. Ima važnu ulogu u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i u očuvanju zdravlja kostiju, kože, kose i noktiju. Kako njegov manjak u organizmu može dovesti do pada imuniteta, povećane učestalosti infekcija, sporijeg zarastanja rana i drugih poremećaja, od suštinske je važnosti održavati adekvatan unos ovog esencijalnog minerala. U jednoj kesici IMUNOβETA Forte 350 praška nalazi se 10 mg cinka, odnosno, 100% njegovog preporučenog dnevnog unosa.

Vitamin C je snažan hidrosolubilni antioksidans koji doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Utiče na smanjenje intenziteta i trajanja simptoma prehlade, kao i učestalost njene pojave. Svojim protektivnim dejstvom na disajne puteve, dodatno pomaže u prevenciji nastanka respiratornih infekcija. Vitamin C favorizuje detoksikaciju organizma, poboljšava resorpciju gvožđa i ima važnu ulogu u mnogim metaboličkim procesima koji se odvijaju u našem telu.

Vitamin D je glavni regulator homeostaze kalcijuma u telu, pa ima važnu ulogu u razvoju skeleta i mineralizaciji kostiju. Veoma je značajan za postizanje snažnog imuniteta i odbranu od virusnih i bakterijskih infekcija, kao i za ublažavanje zapaljenskih procesa.

Protect imunobeta prašak:

  • Doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema i poboljšanju imunog odgovora
  • Smanjuje trajanje i intenzitet simptoma kod virusnih i bakterijskih infekcija
  • Doprinosi ublažavanju zapaljenskih procesa
  • Smanjuje simptome alergija i osetljivost organizma na alergene
  • Pruža zaštitu od oksidativnog stresa i smanjuje umor i iscrpljenost

Način primene:
Deca starija od 7 godina i odrasli: Sadržaj kesice razmutiti u pola čaše vode (100 ml) uz mešanje i popiti. Preporučuje se upotreba jedne kesice protect imunobeta Forte praška dnevno, tokom 10 dana.
Uzimati na prazan stomak, 30 minuta do 1 sat pre jela ili 2 sata nakon obroka.

Sastav:

1 kesica praška sadrži:
Beta glukan . . . . . . . . . . . . . . 350 mg
Vitamin C . . . . . . . . . . . . . . . . 250 mg
Vitamin D . . . . . . . . . . . . . . . . 10 µg (400 IJ)
Cink . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 mg

Pakovanje: 10 kesica praška

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro