Galen Pharm
Korpa

PROBOTANIC ULJE DIVLJEG ORIGANA 10ML

PROBOTANIC ULJE DIVLJEG ORIGANA 10ML
PROBOTANIC ULJE DIVLJEG ORIGANA 10ML
Opis
Probotanic Origano ulje je izradjeno od sorte Origanum minutiflorum, endemske biljke, koja raste samo na Taurus planinama u južnim delovima Turske. Up..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.068,04 RSD

Cena u apotekama: 2.350,05 RSD

Vaša ušteda 282,01 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROBOTANIC
  • Šifra proizvoda: 17640
  • Vaša ušteda: 282,01

Probotanic Origano ulje je izradjeno od sorte Origanum minutiflorum, endemske biljke, koja raste samo na Taurus planinama u južnim delovima Turske. Upravo ova vrsta sadrži najveći procenat aktivne supstance karvakrol.

Delovanje:
Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakteriski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Što je veći procenat karvakrola u origano ulju, ulje je cenjenije i efikasnije. Dokazano je da origano ulje ne dozvoljava bakterijama da dišu i u veoma kratkom periodu ih ubija. Tako da ne dozvoljava njihovu mutaciju i otpornost. Origano ulje ubija čak i već mutirane bakterije. Origano ulje može pomoći kod svih problema uzrokovanim mikroorganizmima. Postoji veliki broj naučnih studija koje dokazuju moć divljeg origana. Još 1910.god. potvrdjeno je da je ulje divljeg origana najjači biljni antiseptik na svetu. 

Način primene:
Unutrašnja primena: Početna doza je 3x1 kap,na svaka 3 dana postepeno povećavati dozu do maksimalne dnevne 3x4 kapi.
Koristiti u kontinuitetu 3 nedelje,nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 10 dana. Ulje uzimati nakon obroka,rastvoreno u kašičici jestivog ulja (suncokretovo,maslinovo,kokosovo...)
​Spoljašnja primena: Za inhalaciju,1 kap ulja rastvorena u pola litra ključale vode. Primena na kozi: 30-50 kapi ulja rastvoriti u 100ml jestivog ulja. Mazati 2 puta dnevno na promene na koži.

Napomena:
Ne preporučuje se deci mlađoj od 10 godina

Pakovanje: 10ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro