Galen Pharm
Korpa

PROBIOKID IMMUNO D3 PRAŠAK A10

PROBIOKID IMMUNO D3 PRAŠAK A10
AKCIJA OD 25.08-25.09.2022. -30 %
PROBIOKID IMMUNO D3 PRAŠAK A10
Opis
ProbioKid immuno D3 je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim del..
531,30 RSD

Cena u apotekama: 759,00 RSD

Vaša ušteda: 227,70 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROBIOKID IMMUNO
  • Šifra proizvoda: 31977
  • Vaša ušteda:: 227,70
Pregleda: 1150

ProbioKid immuno D3 je dijetetski proizvod koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i jedan prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem i vitamin D3. Pomaže uspostavljanju i održavanju prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma.

Delovanje:
ProbioKid immuno D3 je prevashodno dodatak ishrani dece, jer su razvoj i jačanje imunog sistema najintenzivniji u prvim godinama života. Preporučuje se preventivno svakom detetu, za jačanje imuniteta i očuvanje opšteg dobrog stanja organizma, a posebno deci sklonoj alergijama, deci sklonoj čestim infekcijama, koja kreću u kolektiv (obdanište) ili često primaju antibiotike. Primena ProbioKid immuno se savetuje, takođe, u vreme letnjih meseci, prilikom promene sredine i načina ishrane, pre i za vreme godišnjih odmora, kada se crevne infekcije i prolivi češće javljaju. Savetuje se uzimanje i uz oralnu antibiotsku terapiju, jer sprečava narušavanje prirodnog balansa crevne mikroflore i doprinosi njenom obnavljanju. Mogu ga preventivno koristiti i trudnice u trećem trimestru, zbog jačanja svog imuniteta i imuniteta bebe, kao i majke koje doje.

Način primene:
Sadržaj kesice se rastvori u soku, vodi, čaju ili mleku. Preporučena primena je jedna kesica dnevno, a za postizanje optimalnog efekta treba ga uzimati tokom perioda od nekoliko uzastopnih meseci. Kada se Probiokid immuno D3 immuno uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti 2 sata pre ili posle primenjene doze antibiotika.

Sastav:
1 kesica sadrži:
15 milijardi probiotskih bakterija (
Lactobacillus healveticus Rosell-52, Bifidobacterium bifidum Rosell-71, Bifidobacterium infantis Rosell-33)
750 mg fruktooligosaharida
2,5 μg vitamina D3

Pakovanje: 10 kesica

 

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro