Galen Pharm
Korpa

PAVLOVIĆEVA MAST ORIGINAL 100ML

PAVLOVIĆEVA MAST ORIGINAL 100ML
PAVLOVIĆEVA MAST ORIGINAL 100ML
PAVLOVIĆEVA MAST ORIGINAL 100ML
PAVLOVIĆEVA MAST ORIGINAL 100ML
PAVLOVIĆEVA MAST ORIGINAL 100ML
Opis
Delovanje: Originalna Pavlovićeva mast koristi se za svakodnevnu negu i zaštitu kože bebe u cilju sprečavanja kontakata sa iritansima u urinu, fecesu..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

328,00 RSD

Delovanje:
Originalna Pavlovićeva mast koristi se za svakodnevnu negu i zaštitu kože bebe u cilju sprečavanja kontakata sa iritansima u urinu, fecesu i znoju.
Svi sastojci se preporučuju kao protektanti (vazelin), supstance sa adstringentnim i adsorbentnim efektom (cink oksid i talk), okluzivi i zamaščivači (vazelin, lanolin, tečni parafin) koji svojom hidrofobnošću sprečavaju blizak kontakt sastojaka urina, znoja i fecesa sa nežnom i osetljivom kožom bebe.
Pored toga masne materije u formulaciji preparata, svojim okluzivnim efektom omogućavaju očuvanje i repariranje slabo razvijene kožne barijere (kod beba u fazi konstituisanja).
Na ovaj način ovi okluzivi smanjuju TEWL (transepidermalni gubitak vode) iz kože, tj. usporavaju njeno isušivanje i time indirektno kožu vlaže iznutra.
Aktivna komponenta bisabolol ima antinflamatorno, umirujuće i blago antiseptično delovanje na osetljivu kožu beba. 

Način primene:
Mast za bebe se u tankom sloju nanosi na čistu i suvu kožu, blago utrlja, prilikom svake promene pelene ili više puta dnevno na lice i ostale delove tela bebe.

​Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro