Galen Pharm
Korpa

PARASOFTIN PILING ČARAPE

PARASOFTIN PILING ČARAPE
PARASOFTIN PILING ČARAPE
Opis
Delovanje:Parasoftin piling čarape:efikasno uklanjaju žuljeve na stopalimahidriraju i omekšavaju kožu na stopalima.U zavisnosti od stepena oštećenja k..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

699,34 RSD

Cena u apotekama: 794,70 RSD

Vaša ušteda 95,36 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PARASOFTIN
  • Šifra proizvoda: 906081
  • Vaša ušteda: 95,36

Delovanje:
Parasoftin piling čarape:

  • efikasno uklanjaju žuljeve na stopalima
  • hidriraju i omekšavaju kožu na stopalima.

U zavisnosti od stepena oštećenja kože na tabanima, sastojci Parasoftina prodiru i omekšavaju rožnati sloj epiderma i vrše piling, uklanjajući žuljeve. Kiseline AHA/BHA efikasno stimulišu regeneraciju i obnavljanje procesa u koži. Kompleks ekstrakta (ekstrakti biljaka: kaktus, kruška, limun, grožđe i ananas) urea i alantoin hidriraju suvu kožu i potpomažu regeneraciju kože i njenu obnovu, sa omekšavajućim efektom. Sastojci piling čarapa su pažljivo odabrani da bi se obezbedila intenzivna hidratacija nogu, dajući koži gladak, uredan izgled nakon 7 dana korišćenja.

Sastojci:
Ekstrakti biljaka: kaktus, kruška, limun, grožđe i ananas, urea i alantoin.

Način primene:
1. Ukloniti lak za nokte i nakit sa nogu i zglobova pre upotrebe
2. Pažljivo iseći ambalažu i ravnomerno rasporediti čarape
3. Nosite čarape 60-90 minuta. Zbog udobnosti, nosite tanke pamučne čarape preko.
4. Temeljno isperte noge vodom i sapunom.

Upozorenje:
Proizvod je namenjen isključivo za upotrebu na nogama. Ne treba ga koristiti na drugim delovima tela. Proizvod koristite odmah nakon otvaranja pakovanja. Nakon upotrebe baciti. Proizvod je namenjen za jednokratnu upotrebu. Proizvod treba koristiti prema uputstvu, ali ne više od 30 dana. Treba izbegavati primenu na iritiranu, osetljivu ili povređenu kožu. Ne koristite ako ste preosetljivi na neki od sastojaka proizvoda. Pre upotrebe nanesite malu količinu supstance na kožu, kako bi se isključila mogućnost alergijske reakcije. Ako se pojavi reakcija u obliku iritacije, svraba ili crvenila na koži, upotreba proizvoda mora biti prekinuta. Proizvod treba čuvati u originalnom pakovanju, na sobnoj temperaturi, daleko od izvora svetlosti i toplote. čuvati van domašaja i vodokruga dece. Ne treba da se koristi kod pacijenata sa dijabetesom, gljivicama na stopalima i ekcemima. Izbegavajte kontakt sa očima i sluzokožom. U slučaju kontakta sa očima i sluzokožom, isprati sa većom količinom vode.

Pakovanje:
1 par čarapa, univerzalna veličina.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro