Galen Pharm
Korpa

ORTHOMOL IMMUN BOČICE 7 DOZA

ORTHOMOL IMMUN  BOČICE 7 DOZA
ORTHOMOL IMMUN BOČICE 7 DOZA
Opis
Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.854,96 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ORTHOMOL
  • Šifra proizvoda: 240546

Orthomol Immun je namenjen za dijetetski tretman imunih defiicijencija (nedostatak/ pad imuniteta) koje mogu nastati na primer posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. 
Orthomol Immun je hrana za specijalne medicinske namene.
Ona sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem. 

Sastav:

  • Vitamin C, vitamin E, karotenoidi i fito-nutrijenti kao što su bioflavonoidi podržavaju funkciju imunih ćelija kao prirodni anti-oksidansi;
  • Vitamin A doprinosi zaštiti kože i mukoznih membrana;
  • Elementi  u tragovima cink, selen, gvožđe, bakar i mangan su važni sastojci enzima i povoljno utiču na aktivnost imunoloških ćelija;
  • B vitamini i jod regulišu brojne metaboličke procese.

Način primene:
Uzeti sadržaj jedne bočice spremne za upotrebu zajedno sa dve tablete uz ili posle obroka svaki dan. Dobro promućkati pre upotrebe.

Pakovanje: 7 dnevnih doza od 20 ml (23g) plus 2 tablete (0,9g)


Ostali Orthomol Immun proizvodi:

ORTHOMOL IMMUN GRANULAT A 15

ORTHOMOL IMMUN GRANULAT A30


Orthomol Immun sadrži 25 važnih mikronutrijenata u kombinaciji vitamina, fitonutrijenata i elemenata u tragovima, a već 30 godina je isproban i pouzdan u medicinskoj praksi.


Vitamini, elementi u tragovima, fitonutrijenti

Orthomol Immun je dodatak ishrani za posebne medicinske svrhe. Pogodan je za upravljanje ishranom imunoloških nedostataka povezanih sa ishranom (npr. ponavljajuće respiratorne infekcije). Orthomol Immun sadrži važne mikronutrijente za imuni sistem. Nutritivne karakteristike vitamina C igraju ključnu ulogu u imunološkoj odbrani. Na primer, neke imunokompetentne ćelije sadrže koncentraciju vitamina C koja je oko 10-100 puta veća od nivoa u plazmi.

U interesu borbe protiv dopinga, Orthomol Immun je uključen na Kolner Liste® (Kelnska lista®) kako bi se postigla veća transparentnost i sigurnost.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro