Galen Pharm
Korpa

OCTENISEPT GEL 20ML

OCTENISEPT GEL 20ML
OCTENISEPT GEL 20ML
Opis
Delovanje: Octenisept® gel za rane se primenjuje kod akutnih povreda kože, kao što su ogrebotine, poderotine i opekline blažeg stepena. U postupku za..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

649,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 238370

Delovanje:
Octenisept® gel za rane se primenjuje kod akutnih povreda kože, kao što su ogrebotine, poderotine i opekline blažeg stepena. U postupku zarastanja rane, ćelije kože moraju imati dovoljno vlage kako bi mogle da se dele i popunjavaju ranu, što se najbolje postiže u vlažnoj okolini. Uz to, ranu treba zaštititi i od infekcija. Posebna formula Octenisept® gela za rane optimalno snabdeva ranu vlagom i formira zaštitni sloj protiv bakterija. Ovaj zaštitni sloj sprečava prodor mikroorganizama u ranu, jer se oni deaktiviraju u samom gelu. Na ovaj način Octenisept® gel štiti od (novih) infekcija i upala i pospešuje i ubrzava prirodno zarastanje rane. Octenisept® gel je bezbojan i ne peče pri nanošenju

Način primene:
Neposredno nakon povrede, ranu isprskati Octenisept® rastvorom za rane. Nakon toga ranu prekriti tankim slojem gela za rane. Prema potrebi, ranu pokriti zavojem ili flasterom. Nanositi Octenisept® gel za rane dva do tri puta dnevno sve do potpunog zarastanja rane. Vrh tube za gel iz higijenskih razloga ne sme dodirivati ranu ni druge površine.

Sastav:
Prečišćena voda, propilengiikol; hidroksietilceluloza; oktenidin dihidroklorid.

Pakovanje: 20ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro