Galen Pharm
Korpa

NOVALAC MLEKO ALLERNOVA AR 400G

NOVALAC MLEKO ALLERNOVA AR 400G
NOVALAC MLEKO ALLERNOVA AR 400G
Opis
Opis:Alergijska formula Novalac Allernova AR je namenjena novorođančadi i odojčadi koja imaju alergiju na proteine kravljeg mleka (od rođenja do 3. go..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.482,58 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: NOVALAC
  • Šifra proizvoda: 15635

Opis:
Alergijska formula Novalac Allernova AR je namenjena novorođančadi i odojčadi koja imaju alergiju na proteine kravljeg mleka (od rođenja do 3. godine). Sadrži ekstenzivni hidrolizat kazeina, koji je zlatni standard kod alergija na proteine kravljeg mleka i kukuruzni skrob, pa rešava i problem bljuckanja. Jedina je formula na tržištu koja ima dvostruko delovanje.

Dejstvo:
Koristi se kod alergija na proteine kravljeg mleka, a ujedno smanjuje i bljuckanje kod odojčadi. Zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta i obezbeđuju dužu sitost.

Način primene:
Pomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširane vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Namena:
Protiv alergija na proteine kravljeg mleka i bljuckanja.

Sastav:
U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dodatni opis:
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Pakovanje: 400 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro