Galen Pharm
Korpa

MELPROSCAR-D MELEM PROTIV BUBULJICA I OŽILJAKA 50G

MELPROSCAR-D MELEM PROTIV BUBULJICA I OŽILJAKA 50G
MELPROSCAR-D MELEM PROTIV BUBULJICA I OŽILJAKA 50G
Opis
Delovanje: Melproscar-D je formulisan na bazi biljnih sastojaka koji svojim sinergističkim efektom pomažu u tretmanu bubuljica i ožiljaka. Nanošenjem..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

726,00 RSD

Cena u apotekama: 825,00 RSD

Vaša ušteda: 99,00 RSD

Delovanje:
Melproscar-D je formulisan na bazi biljnih sastojaka koji svojim sinergističkim efektom pomažu u tretmanu bubuljica i ožiljaka. Nanošenjem melema na bubuljice, smiruju se upalni procesi, sprečava se dalje širenje infekcije i pospešuje epitelizacija kože. Preporučuje se redovna primena melema, u cilju tretmana problematične kože, sklone aknama i bubuljicama. U tretmanu ožiljaka, melem omogućava regeneraciju oštećene kože, čineći je elastičnijom i mekšom.

Sastav:
Viola tricolor dest., Plantago major dest., Cera alba, Eucerin anhydricum, Oleum amigdale, Arctium lappa radix, Achillea milleofolium herba, Palmolive Extract, Aqua destilate.

Preporučuje se kod

  •  u tretmanu akni i bubuljica
  •  kod ožiljaka koji nastaju nakon hirurških intervencija (posle skidanja konaca),
  •  kod infektivnih i upalnih procesa na koži
  •  kod varičela (nakon sto otpadnu krastice)
  •  kod manjih ogrebotina

Način primene:
U tretmanu bubuljica, melem se nanosi uveče, nakon temeljnog čišćenja lica. Potrebno je naneti melem na celu površinu lica, vodeći pri tom računa da se ciljano na bubuljice nanese deblji sloj melema. Nakon toga, lice ne treba umivati do jutra.
Tretiranje ožiljaka MelproScar-D melemom, treba započeti dva dana nakon skidanja konaca. Melem nanositi na ciljano mesto, više puta dnevno, a nakon određenog vremena (15-20 dana, u zavisnosti od preporuke lekara) melem nanositi uz blagu masažu.
Kod varičela, melem se može nanositi odmah po otpadanja krastica, više puta dnevno (melem bi trebao da bude na oštećenoj koži tokom celog dana). Isti način upotrebe je i u tretiranju manjih ogrebotina.

Pakovanje: 50 g

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro