Galen Pharm
Korpa

MELPROHEM-D MELEM PROTIV HEMOROIDA 50G

MELPROHEM-D MELEM PROTIV HEMOROIDA 50G
MELPROHEM-D MELEM PROTIV HEMOROIDA 50G
Opis
Delovanje:Melprohem-D je je namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica bolnih i ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

660,00 RSD

Cena u apotekama: 750,00 RSD

Vaša ušteda: 90,00 RSD

Delovanje:
Melprohem-D je je namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida i ublažavanju svih simptoma koji se javljaju kao posledica bolnih i upaljenih hemoroida. Sinergističkim efektom, aktivni sastojci Melprohem-D melema ublažavaju upalu, sprečavaju krvarenje i pospešuju regeneraciju sluzokože

Preporučuje se kod:
• U tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida.
• Kod analnih fisura.

Način primene:
Kod spoljašnjih hemoroida, potrebno je nakon redovne higijene, naneti deblji sloj melema na regiju zahvaćenu hemoroidima. Preporučuje se nanošenje melema više puta dnevno, a obavezno posle svake stolice i uveče pred spavanje (svakom nanošenju masti predhodi redovna higijena). Kod unutrasnjih hemoroida melem naneti pomoću aplikatora u unutrašnjost analnog kanala 2 do 3 puta dnevno, a istovremeno naneti proizvod i na spoljašnju regiju. Proizvod mogu koristiti i muškarci i žene. Bezbedan je za primenu u trudnoći.

Sastav:
Cera alba, Oleum hyperici, Oleum Olivae, Achillea millefolium, Chelidonium majus, Symphytum radix, Plantago major, Aqva destilata.

Pakovanje: 50 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro