Galen Pharm
Korpa

MAGNEVITAL GORKI JONI ZA OPUŠTANJE, MAGNEZIJUM HLORID U PRAHU 15 KESICA

MAGNEVITAL GORKI JONI ZA OPUŠTANJE, MAGNEZIJUM HLORID U PRAHU 15 KESICA
MAGNEVITAL GORKI JONI ZA OPUŠTANJE, MAGNEZIJUM HLORID U PRAHU 15 KESICA
Opis
Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magne..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

567,60 RSD

Cena u apotekama: 645,00 RSD

Vaša ušteda: 77,40 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 19180
  • Vaša ušteda:: 77,40

Gorki joni za opuštanje su kesice magnezijum hlorida, bez drugih aditiva, dobro rastvorne u vodi, koje se koriste kod stanja niske koncentracije magnezijuma u krvi kao i za spoljašnju primenu u vidu lekovitih kupki.
Magnezijum hlorid deluje umirujuće na nerve i podstiče dobar, miran san. San se javlja brže i nije isprekidan, a smanjuje se i napetost nakupljena tokom dana. Zbog snažnog opuštajućeg efekta koristi se i kod glavobolja i migrena. Pomaže i kod tenzione glavobolje, koja često prati predmenstrualni sindrom. Magnezijum hlorid posebno blagotvorno deluje kod mišićnog bola ili grča. Kupka se preporučuje  za smirenje, hiperaktivnost (prirodni sedativ) i detoksikujuće tretmane.

Sastav:
1 kesica sadrži: 3,35 g u obliku heksahidrata

Način primene:
Gorki joni za opuštanje imaju slankasto-gorak ukus. Kako bi se postigao prijatniji ukus, rastvorite jednu kesicu u 100ml do 200ml soka, hladnog čaja ili Harmony Multivitamin osvežavajućeg napitka. Preporučuje se upotreba jedne kesice Gorkih jona za opuštanje, dnevno.
Kesica Gorkih jona se može koristiti za pripremu rastvora koji se raspršuje na kožu (1gr MgCl u 1ml vode) ili za pripremu lekovitih kupki.

 

Pakovanje: 15 kesica

 
 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro