Galen Pharm
Korpa

MAGNETRANS DUO AKTIV DIREKT 400MG GRANULE A20

MAGNETRANS DUO AKTIV DIREKT 400MG GRANULE A20
MAGNETRANS DUO AKTIV DIREKT 400MG GRANULE A20
Opis
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

580,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEMOFARM
  • Šifra proizvoda: 31285

Delovanje:
Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.
Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izvori magnezijuma su, na primer, proizvodi od celog zrna, mlečni proizvodi i mnoge vrste povrća. Pri njihovoj obradi (npr. Kuvanje povrća) mora se voditi računa da ne dođe do prekomernog gubitka magnezijuma. Jednostrana dijeta (previše masti i proteina, previše alkohola) ili fizički stres (npr. Sportske aktivnosti ili fizički rad) mogu otežati unos dovoljnog broja ovog esencijalnog minerala ili opravdati povećanu potrebu. Stoga su važni uravnotežena, raznovrsna ishrana i zdrav način života.
Magnetrans® duo-aktiv 400 mg direktni granulat bogat je magnezijumom, koji može doprineti uravnoteženoj ravnoteži magnezijuma.

Magnetrans® duo-aktiv 400 mg magnezijum granulata sadrži dvostruku kombinaciju:

  • 100 mg magnezijuma iz organskog magnezijum citrata
  • 300 mg magnezijuma iz magnezijum oksida

 Bez glutena i laktoze. Može se uzimati bez tečnosti. Idealan je za putovanje. Ukus narandže i mente.

Način primene:
Odrasli i adolescenti od 12 godina: Sadržaj kesice konzumirajte jednom dnevno bez tečnosti. Da biste to uradili, stavite magnezijum granulat direktno na jezik, ima prijatan ukus i brzo se rastvara. Količina jednog štapića može se podeliti na dve porcije dnevno.
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Pakovanje: 20 granula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro