Galen Pharm
Korpa

MACUPROTECT CPS A30

MACUPROTECT CPS A30
MACUPROTECT CPS A30
Opis
Dodatak ishrani koji sadrži sva tri makularna pigmenta Lutein, Zeaksantin i Mezo-zeaksantin.MacuProtect je tkivni suplement koji sadrži sva tri pigmen..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.619,37 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 32116

Dodatak ishrani koji sadrži sva tri makularna pigmenta Lutein, Zeaksantin i Mezo-zeaksantin.

MacuProtect je tkivni suplement koji sadrži sva tri pigmenta žute mrlje. Žuta mrlja se nalazi na centralnom delu mrežnjače i njena glavna uloga je da stvara jasan, oštar vid. Ona je jedan od glavnih faktora pri formiranju vida u boji.

Lutein, Zeaksantin i Mezo-zeaksantin su pigmenti žute mrlje. Oni se talože na njenoj površini i deluju kao filter koji je štiti od negativnih posledica plave svetlosti. Većina uređaja danas kao što su mobilni telefoni, televizori, kompjuteri, neonsko svetlo... predstavljaju izvor plave svetlosti koja u dodiru sa žutom mrljom tanji pigmentni sloj. Oštećenje žute mrlje je trajno a ono se manifestuje crnim flekama koje vidimo. Zapravo, te crne fleke su tkivo koje je trajno oštećeno. Iz tog razloga preporučuje se da se MacuProtect uzima svaki dan, trajno, kako bi se potrošeni pigmenti redovno nadoknađivali. Pigmenti žute mrlje deluju kao antioksidansi i bore se protiv slobodnih radikala koji su odgovorni za oksidativni stres. MacuProtect nema poznatih negativnih dejstva i interakcija sa drugim lekovima.

Upotreba: Uzeti jednu kapsulu na dan sa malo tečnosti jedan sat pre obroka. Kapsula je od goveđeg želatina.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro