Galen Pharm
Korpa

Lubrikanti

Brend: DUREX
Osećaj je jači uz Play Warming lubrikant.  Durex Play WHeat lubrikant pojačava osećaj.Pakovanje: 50 ml..
741,84 RSD 843,00 RSD
Brend: DUREX
Ovo je dugotrajan svilenkast lubrikant koji budi osećaj blagog golicanja, gde god da se nanese. Njegov uzbudljiv i osvežavajući ukus, kao i svež i čist miris, dodatno bude sva čula.Pakovanje: 50ml..
697,33 RSD 792,42 RSD
Brend: DUREX
Play Cherry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan.  Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom višnje.Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
848,76 RSD 964,50 RSD
Brend: DUREX
Ako koristiš lubrikant prvi put... ili ako ga koristiš često, Play Feel je savršen za tebe. Ovo je klasični lubrikant na bazi vode. Nije lepljiv niti mastan, nego jednostavno lagan i gladak lubrikant, stvoren kako bi povećao zadovoljstvo.Pakovanje: 50ml..
964,50 RSD
Brend: DUREX
Jedinstven, senzualan gel i lubrikant za masažu, u jednom proizvodu. Dovoljno je blag za upotrebu na celom telu, a sadrži čak i vitamin E, za tvoje zdravlje i negu kože.Pakovanje: 200 ml ..
1.020,36 RSD 1.159,50 RSD
Brend: DUREX
Durex Play Perfect Glide je lubrikant na bazi silikona, koji za razliku od librikanta na bazi vode, traje mnogo duže i ne stvara potrebu zastajanjem radi ponovnog nanošenja. Potpuno je bezbedan za korišćenje uz sve kondome iz Durex kolekcije. Ovaj lubrikant je prijatan i ne daje osećaj hladnoće kada..
1.204,50 RSD
Brend: MONTAVIT
Vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće.Delovanje:Trenutno suzbija suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženje Sprečava iritaciju i dovodi tkivo vagine u optimalno stanje Nadoknađuje i podržava prirodno vaginalno vlaženje Prirodan i bezbedan, štiti vaginalnu flor..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)