Galen Pharm
Korpa

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A20

LECTRANAL ACUTE KAPSULE A20
-10 %
LECTRANAL ACUTE KAPSULE A20

Opis

Prirodno rešenje za ublažavanje alergijskih reakcija.Delovanje:  Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave ..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
699,84 RSD
777,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 15184
Pregleda: 1728

Prirodno rešenje za ublažavanje alergijskih reakcija.

Delovanje: 
Lectranal usmerava odgovor imunog sistema prema eliminaciji alergena bez pojave alergijskih simptoma. Lectranal stimuliše proizvodnju specifičnih plazma ćelija i sintezu zaštitnog imunoglobulina IgG koji omogućava neutralizaciju alergena. To znači da, za razliku od antihistaminika, ne dolazi do blokiranja krajnjeg koraka, tj. oslobađanja histamina, nego se alergijska reakcija dosta ranije usmerava prema normalnom fiziološkom procesu.

Sastav: 
Lectranal acute je biljni preparat.
Sadrži 160mg Lectalina (ekstrakt korena biljke kozinac, Astragalus membranaceus radix, aktiviran posebnim zaštićenim postupkom).
Astragalus membranaceus je kineska biljka koja prirodno uspeva u Aziji, a danas se širom sveta kultiviše u medicinske svrhe. Kozinac se tradicionalno koristi za regulaciju imunog sistema. U Lectranal-u je njegovo dejstvo poboljšano metodom aktivacije biljnog ekstrakta, tj. njegovim ugrađivanjem na poseban mineralni nosač, što omogućava očuvanje aktivnih komponenti i njihovu bolju apsorpciju. Istraživanja su pokazala da jedino ovako aktiviran Astragalus osigurava delotvornost preparata u borbi protiv alergena.

Način primene: 
Za najbolje rezultate, kako bi se izbegla pojava simptoma ili značajno smanjio njihov intenzitet, preporučuje se prethodna priprema imunološkog sistema organizma uzimanjem Lectranala mesec dana pre početka sezone alergija, a zatim nastaviti sa uzimanjem tokom celog kritičnog perioda.
Preporučena doza je 2x1 kapsula (ujutru i uveče po jedna kapsula), na prazan želudac, pola sata pre jela.
Šta ako već imate simptome alergije?
Lectranal se može početi sa uzimanjem i nakon pojave simptoma. U tom slučaju je potrebno početi sa LectranalomAcute. Kada osetite poboljšanje, pređite na Lectranal koji je potrebno uzimati do kraja alergijske sezone.
Upozorenje : 

  • Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti.
  • Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama.
  • U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti sa uzimanjem i posavetovati se sa lekarom.
  • Lectranal mogu uzimati deca starija od 12 godina.
  • Ne uzrokuje pospanost.

Pakovanje: 20 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.