Galen Pharm
Korpa

KURKUMA MAX KAPSULE A30

KURKUMA MAX KAPSULE A30
KURKUMA MAX KAPSULE A30
Opis
Kurkuma Max kapsule sadrže ekstrakt kurkume u uljanom micelarnom rastvoru koji obezbeđuje 185 puta veću bioraspoloživost u odnosu na suvi ekstrakt i p..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.122,00 RSD

Cena u apotekama: 1.275,00 RSD

Vaša ušteda: 153,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ESI
  • Šifra proizvoda: 28841
  • Vaša ušteda:: 153,00

Kurkuma Max kapsule sadrže ekstrakt kurkume u uljanom micelarnom rastvoru koji obezbeđuje 185 puta veću bioraspoloživost u odnosu na suvi ekstrakt i prah korena biljke.

Delovanje:
Pored izraženog aniimflamatornog dejstva, kurkuma ima i značajne antioksidantne osobine i doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema. povoljno deluje na kardiovaskularni sistem, smanjuje insulinsku rezistenciju, olakšava varenje. Proučava se i njeno antimikrobno, antivirusno I antikancerogeno dejstvo (pogotovo kod kancera debelog creva i prostate), uticaj na nivo holesterola, delovanje kod pacijenata sa Alchajmerovom bolešću i dr.

KURKUMA MAX kapsule sadrže ekstrakt koji je stabilan u kiseloj pH želuca i ne stvara nikakav talog. Lipozomalne emulzije najčešće nisu stabilne u kiseloj sredini i stvaraju nerastvorne taloge pa je i zbog toga resopcija u crevnom traktu veoma niska. Tečnom ekstraktu kurkumina iz KURKUMA MAX kapsule potrebno je samo 70 minuta za dostizanje maksimalne koncentracije u plazmi.

Način primene:
Odrasli: popiti 2 kapsule dnevno uz čašu vode. 

Sastav:

Ekstrakt korena Curcuma longa, hidroksipropil-metilceluloza (zgušnjivač), askorbinska kiselina (antioksidans).

Sadržaj aktivnih komponenti (u dve kapsule): Tečni ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa L.) standardizovan na min 6% 1440 mg, kurkuminoida 86,4 mg

Napomena:

 Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 18 godina. Proizvodi na bazi kurkume su kontraindikovani kod 

opstrukcije žučnih puteva i oboljenja jetre. Moguće su reakcije preosetljivosti. Osobe koje upotrebljavaju antikoagulanse, pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara, jer kurkuma može potencirati dejstvo antikoagulanasa.


​Pakovanje: ​30 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro